Elena Băsescu a purtat o rochie de 1000 de euro la botezul fiului ei - FOTO

 

Fiica fostului președinte, Elena Basescu, a purtat la botezul fiului ei o rochie de 945 de euro, la care a asortat o pereche de pantofi cu toc inalt, de 422 de euro. 

 

Pentru fiica ei, Sofia, mezina familiei Băsescu a ales acelasi model de rochita pentru care a platit in jur de 400 de euro, scrie wowbiz.ro.

 

Creatoarea de modă Iulia Albu a analizat tinuta Elenei Basescu.

 

”Elena Basescu a purtat, cu ocazia crestinarii micutului sau, un total look Dolce & Gabbana frapand, mai ales, prin simplitate si decenta. Desi Elena ar fi putut sa-si achizitioneze absolut orice piesa Dolce, aceasta a ales varianta “Wisterya”, un imprimeu floral proaspat potrivit practic pentru orice ocazie, cu atat mai mult pentru evenimentul in sine. Elena a marcat astfel o aparitie pozitiva, chiar daca coafura nu a fost cea mai fericita varianta pentru acest context. Un mare plus pentru alegerea pantofilor stiletto in acelasi imprimeu. Mentiune: alegerea pantofului poate parea una gresita, insa in contextul unei nasteri recente, picioarele unei femei, nu sunt in niciun caz pregatite pentru sandale, astfel alegerea Elenei este una corecta si foarte potrivita. Aplaud in mod deosebit absenta accesoriilor incarcate si a machiajului strident.

 

Fetita Elenei, Sofia, a fost fermecatoare intr-o rochita apartinand aceluiasi brand si in acelasi imprimeu “Wisterya”. Recomand achizitionarea acestor piese de la francizele locale si nu pe internet, aceasta fiind singura modalitate de a alege marimea corecta pentru fiecare produs in parte. Elena Udrea, Elena Basescu si multe alte persoane publice opteaza pentru aceasta varianta, motiv pentru care evita alegerea unor piese in discordanta cu masurile pe care le poarta”, a explicat realizatoarea rubricii “WOW sau Bau Bau”, de la Kanal D.

 

Comentarii Facebook