Electric Castle 2014 - Prima zi în IMAGINI - 17.000 de oameni la Die Antwoord

 

Circa 17.000 de oameni au fost la prima zi a Festivalului Electric Castlle, de la Palatul Banffy din Bonțida. 

 

În prima zi a festivalului, sud-africanii de la ”Die Antwoord” au făcut un show incendiar, pe scena principală, unde miile de fani s-au îngrămădit pentru a-i vedea pe artiști. Atmosfera a fost completată de cei de a Dub Pistols și Akua Naru.

 

Ziua doi a festivalului îi aduce pe main stage-ul de la Castelul Banffy pe cei de la Thievery Corporation, alături de Stereo Trombone, Shadowbox, The Correspondents, The Freestylers, Foreign Beggars, Dj EZ şi DJ K-LU & Sauce.

 

Organizatorii Electric Castle au anunțat că se așteaptă la circa 15.000 de spectatori pe zi în ediția din acest an. 

 

Tudor Negrea, directorul Festivalului, a declarat la conferinta de presă că în acest an va fi nebunie, cu peste 15.000 de spectatori în fiecare zi.

 

Nu ne vine sa credem ca a inceput festivalul, am lucrat un an cu mare pasiune. Asta ne caracterizează, pasiunea, avem stilul nostru, muncim, ne distrăm, comunicăm, e ca intr-o relatie, e foarte frumos. Eu nu discut de alte festivaluri, alti organizatori de evenimente. Vreau sa fie evenimente, sa crestem toti impreună. La inceput ne-am asteptat sa fie 2-3000 de oameni, dar au venit 12.000! Anul asta vor fi 15.000 cred pe zi, sa vedem ce e pe la intrare. Oricum se anunta lume multa, noi nu am crezut ca va fi asa un succes”, a spus Negrea.

 

Foto: Electric Castle

Comentarii Facebook