EGG Painting Battle, la Iulius Mall Cluj. Alege ce stil îți place: Classic Paint sau Urban Graffiti!



Ești iubitor de artă vizuală? Iulius Mall Cluj ți-a pregătit o „bătălie a stilurilor”, care îmbină tehnici diferite de desen: Classic Paint vs. Urban Graffiti. Vei avea ocazia de a asista „live” la realizarea unor lucrări atipice, în cadrul EGG Painting Battle, și de a alege stilul tău preferat.

Iulius Mall Cluj promovează și susține arta sub toate formele sale, de această dată printr-un eveniment aparte. În așteptarea sărbătorilor, clienții vor avea șansa de a admira munca a opt tineri artiști, prezentată prin desenarea a patru ouă gigant. Sâmbătă și duminică, 16 și 17 aprilie 2016, în intervalul orar 15.00 – 19.00, în Curtea de Onoare a Iulius Mall se va desfășura cea mai cool demonstrație de decorare a ouălor de Paște, cu sprijinul CooltUrban. Două echipe, a câte patru membri fiecare, se vor duela prin tehnici de desen, în cadrul EGG Painting Battle, spre încântarea publicului. În timp ce o echipă va miza pe îmbinarea artistică a culorilor pentru o lucrare convenţională, cealaltă va folosi tehnici surprinzătoare de street art. Materialele profesionale necesare le vor fi puse la dispoziție de Iulius Mall. Evenimentul are ca scop promovarea și sprijinirea tinerilor artiști, oferindu-le șansa de a se afirma și de a-și face recunoscut talentul. Astfel, patru dintre concurenți studiază domeniul artelor, iar ceilalți patru sunt desenatori care au creat lucrări de street art în spațiile neconvenționale ale orașului.

După ce toate cele patru ouă vor fi finalizate, fotografiile lor vor fi urcate pe pagina de Facebook Iulius Mall Cluj, astfel încât publicul va putea alege lucrarea preferată. Echipa care va primi cele mai multe voturi pentru ouăle pictate, în perioada 18 – 25 aprilie, va fi desemnată câștigătoare și va fi răsplătită cu cecuri cadou şi vouchere de cumpărături din partea Iulius Mall.

Comentarii Facebook