E frumoasă și talentată! O studentă din Cluj cântă ca un înger și dansează din buric într-un ritm amețitor - VIDEO

 

O frumoasă studentă de la Academia de Muzică din Cluj-Napoca poate să le dea lecții de dans din buric tinerelor din India sau Turcia.

 

Victoria Cormoș are 22 de ani și se laudă cu o voce de operă de invidiat. Pasiunea ei suplimentară este dansul oriental și se descurcă de minune. 

 

Practic acest dans de la vârsta de 7 ani și acum am 22 de ani. Nu pot să zic că sunt expertă, dar îmi place foarte mult. Nu am făcut cursuri, dar îmi place foarte mult muzica orientală. 

 

Prima dată am văzut-o pe Shakira și eram mică și mă uitam la televizor. M-am dus la oglindă și am început să exersez. I-am arătat mamei și apoi am început să mă dus la concursuri în Oradea. Eu sunt din Valea lui Mihai și așa am descoperit pasiunea. Nu aceasta este profesia mea, dar nu mă las pentru că este pasiunea mea”, a povestit Victoria Cormos. Ea a dansat vineri seara la inaugurarea restaurantului indian Da Camel Club

 

Victoria este studentă la Academia de Muzică din Cluj-Napoca, având o voce deosebită. ”Sunt studentă la muzică, la Academia de Muzică, la secția canto. Pe viitor aș vrea să fac muzică, dar nu pe operă, deși îmi place foarte mult, dar eu sunt o fire mai rebelă, puțin mă constrânge stilul de viață.

 

Părinții mei îmi spun să fac tot ce vreau, dar să nu mă las de școală. Eu consider că nu îmi stric reputația cu dansul din buric. Depinde de cei care se uită la mine și ce au în cap. Este un dans exotic. Fac și tango argentinian, iar acel dans este senzual”, a mai precizat frumoasa tânără. 

 

Ea a povestit că vine dansează la restaurant din plăcere și când are timp. Localul a fost deschis de un fost student la UMF Cluj, originar din India, și care a simțit să o astfel de afacere ar prinde la Cluj. ”Produsele localului sunt specific indiene, dar unele feluri de mâncare le-am denumit după Cluj-Napoca, pentru că țin la acest oraș”, a spus Danish.



 

Video: Aria "Seguidilla" opera Carmen de G. Bizet

Comentarii Facebook