Dupa TIFF, la Cluj incepe de luni festivalul de Teatru si Film Galactoria

?

Imediat ce se incheie TIFF, de luni, la Cluj incepe un? alt festival legat de film. Galactoria este un festival de teatru si film, in care vor putea fi urmarite productii ale studentilor clujeni la actorie.

Galactoria a ajuns la cea de-a sasea editie. Initial a fost doar o gala de absolvire care continea productii ale sectiei de actorie. Acum a devenit un adevarat festival de teatru si film, care se intinde pe parcursul unei saptamani.

?

In tot acest interval vor avea loc spectacole si one-man-showuri ale studentilor de la Actorie, productii ale studentilor de la Regie, scurt-metraje si expozitii foto ale studentilor de la Cinematografie Fotografie si Media.

Tema acestei editii este Arena, vazuta ca un spatiu al confruntarii cu propriile limite, un spatiu al competitiei, in care performantele sunt remarcate si, mai apoi... "vanate" de cei aflati in cautarea "prazii" mai bune. "Aruncandu-i in Arena, acestia vor demonstra publicului larg, dar si celui avizat, in cautare de potential tanar, ca merita sa fie "furati", in vederea confruntarii cu scene/ arene mai intinse si mai... periculoase", sustin organizatorii.

Comentarii Facebook