După Andra, Clujul are în pregătire un nou talent REAL! Katya, o elevă de 10 ani, compune melodii și câștigă concursuri - VIDEO

 

O elevă de 10 ani din Cluj promite să fie noua senzație a muzicii românești. Katya, cum preferă să i se spună pe scenă, a compus deja 3 melodii, și promite să termine un întreg album, cât de curând.

 

Katia Cărbune învață la Transylvania College și a participat, în ultimii ani, la mai multe concursuri de talente. În 2015, ea a câștigat concursul School Idol Cluj, iar în 2016 s-a impus la Festivalul Internațional de Muzică School Idol Cluj, unde a câștigat marele premiu. Juriul a apreciat mai ales faptul că a cântat pe scenă melodia compusă chiar de ea ”My heart is breathing you”, fiind prima piesa pe care a realizat-o.

 

Melodia a fost înregistrată oficial, astfel că din luna ianuarie 2017 Katia este compozitor. Povestea primei melodii pare simplă, dacă o asculți pe tânăra artistă, în toată modestia ei: ”Părinții mei erau plecați la Dedeman, iar eu fiind acasă am început să lucrez la pian. Versurile le-am compus pe loc și rapid s-a conturat melodia, la care am lucrat apoi la linia melodică. Între timp am mai compus o melodie de Crăciun, iar acum lucrez la o nouă piesă”.

 

În preajma Crăciunului a fost invitată și la Radio Impus, unde a cântat mai multe melodii, iar acum își dorește foarte mult un album.

 

Satisfacția cea mai mare, pe moment, este că a reușit să înregistreze oficial la Asociația pentru Drepturi de Autor a Compozitorilor prima ei melodie ”My heart is breathing you”, care a fost postată chiar marți, 10 ianuarie, pe pagina ei de Facebook.

 

Pe pagina de Facebook puteți vedea și alte interpretări LIVE ale micuței artiste.

 

 

LIKE și SHARE dacă v-a plăcut!

Comentarii Facebook