Drama prin care trece iubita Teo Trandafir

 

Teo Trandafir a slăbit foarte mult, circa 60 de kilograme dupa operatia facuta la stomac in 2013, dar acum spune că trăiește o adevărată dramă.

 

Vedeta a slăbit de la 120 de kilograme, cât avea în momentul în care și-a făcut operația, la 60 de kilograme. Vedeta recunoaște că est obsedată că se va îngrășa.

 

”Am mai slabit un pic, cam trei kilograme, si se vede! Sunt fericita din cauza asta pentru ca, Doamne, sunt obsedata ca o sa ma ingras la loc! Cu toate acestea, le-as spune tuturor oamenilor care ma invidiaza ca nu conteaza ce se va intampla in viitor, eu am castigat trei ani de viata, in care pot sa ma bucur de mine, pot sa imi cumpar haine din magazin, ceea ce era practic imposibil in cazul meu in trecut. Am castigat trei ani de normalitate, de a nu se mai spune despre mine, ia uite-o cat mananca. Pai, daca inainte, luam in gura un bob de strugure in gura, lumea ma blama si spunea… ia uitati-o cum baga in ea. Acum prietenii imi zic: "Dar nu mananci, draga, si tu ceva?! Deci cum o dai, tot ca dracu’ iese, nu e bine nicicum”, povesteste Teo.

 

Eu nu respect orele de masa, pentru ca nu am cum. Dimineata, mananc acelasi lucru, fiindca mi-e frica sa incerc altceva. Intotdeauna, imi pun pe farfurie doua feliute mici, mici de paine, cu un pic de unt, apoi beau o cafeluta si o apisoara si gata. Pe urma, ajung la serviciu.  Acolo, sistematic imi iau de la bufet o ciorba, pe care o consum in doua ore, ce mai… o descant, nu o pot savura dintr-odata, ca oamenii obisnuiti. Dupa aia, in timpul emisiunii, mai imi iau pufuleti daca mi se face rau de foame. La final, mai astept la ”pomana”, poate ma mai cheama si pe mine cineva, sa mananc o… jumatate de biscuit! Practic, sincer vorbind, banii de mancare au disparut!”, a spus vedeta.

 

Am un confort psihic, stiu ca daca, Doamne fereste, mi se intampla ceva, am doctori care au grija de mine. Pe mine nu ma doare nimic, pentru ca stiu ca o sa ma doara si atunci dau un telefon si totul se rezolva. Sunt linistita in privinta asta! Din fericire, fata de alte cazuri, nu am avut niciodata probleme. Stii ca mi se spunea ca o asemenea operatie putea duce la pierderea parului, a unghiilor, ca nu o sa mai poti sa mananca nimic?! Ei bine, nu e asa! Eu ma simt bine, chiar prea bine”, a completat Teo.

Comentarii Facebook