Donald Trump victima unui moment stânjenitor - VIDEO

 

Președintele SUA a devenit subiect de glume după ce o pală de vânt i-a dat părul peste cap. 

 

Frizura lui Trump este subiect de glume de mult timp, iar acum vântul i-a jucat feste, scrie The New York Post. În filmare apare Donald Trump în timp ce acesta se urcă în avionul Air Force One, iar o pală de vânt i-a răvășit părul.

 

Frizura lui Trump a fost subiectul mai multor speculații: s-a spus că președintele american ar purta o perucă sau că și-ar fi făcut un implant nereușit de păr. În controversata carte „Fire and Fury: Inside the Trump White House” („Foc şi pară: Înăuntrul Casei Albe a lui Trump”) a jurnalistului Michael Wolff, acesta susține că însăși fiica președintelui, Ivanka Trump, se amuză adeseori cu prietenii pe această temă.

 

Ivanka Trump a dezvăluit că tatăl ei e ”chel sus, absolut curat”, dar are ”o mică insulă limitată mulţumită unei operaţii a scalpului - înconjurat de un cerc de păr în faţă şi în părţi, care este îndreptat pentru a acopri partea de sus şi ţinut cu un lac puternic”.

 

Despre culoare, frumoasa blondă ar fi spus că ”provine de la produsul de colorat Just for Men - care înnegreşte în timp. Nerăbdarea îi face părul blond-portocaliu”.

Comentarii Facebook