Doi actori de la Hollywood filmează la Cluj! Se lucrează intens pe Cluj Arena VIDEO



Doi cunoscuți actori americani, Harvey Keitel și Liam McIntyre, filmează la Cluj-Napoca, pentru pelicula ”See you soon”.

Povestea peliculei este una de dragoste care prinde contur pe un teren de fotbal, iar o echipa intrega de productie lucreaza zi si noapte pe Cluj Arena la realizarea unui nou film american despre povestea unei cenusarese moderne, potrivit PRO TV.

"See you soon este o poveste de dragoste moderna care arata ca puterea dragostei poate construi punti intre locuri greu de imaginat si depre puterea footbalului de a uni lumea.", explică regizorul David Mahmoudeih.

Rolul principal este jucat de Liam McIntyre, cunoscut pentru rolul său în serialul de succes Spartacus.

"Aici jucam fotbal si trebuie sa invat intr-o saptamana sa fiu cel mai bun jucator din lume. Chiar daca am facut atatea antrenamente pentru Spartacus, dupa ce am facut o zi de antrenamente aici jucand fotbal non-stop am si spus ca e greu sa fii fotbalist.", spune actorul.

Acesta s-a declarat încântat de România.

"Romania este minunata! Oamenii sunt minunati si e fascinant sa te uiti la arhitecturile caldirilor si sa vezi atatea influente arhitecturale, e frumos.", a mai spus McIntyre.

În film mai joacă și Harvey Keitel, care are chiar origini în România, mama acestuia copilărind în satul maramureșean Leordina.

"Am mai fost in Bucuresti, in Sighisoara si de fiecare data o iau ca pe o calatorie plina de emotii pentru ca imi aminteste de mama mea si imi imaginez ca pe aici a fost si ea.", a spus și Keitel.

În film mai joacă și echipa de fotbal Sănătatea Cluj, care evoluează acum în Liga a III-a.

Comentarii Facebook