Direcția 5 sărbătorește 25 de ani de existență printr-un concert la Cluj, în acest weekend


Una dintre cele mai cunoscute trupe din România, Direcția 5, va susține, în acest weekend, concertul aniversar de 25 de ani la Cluj-Napoca.

Astfel, sâmbătă, 24 septembrie, începând cu ora 20:00, fanii trupei sunt așteptați la Diesel Club pentru a sărbători alături de artiști un sfert de veac de existență.

Concertul „Râmâne din noi...dragostea” se anunţă unul cu o încărcătură emoţională specială. Fanii trupei vor putea să asculte hiturile pe care Direcţia 5 le-a lansat de-a lungul celor 25 de ani de existenţa, pentru că, aşa cum promite Marian Ionescu, „playlist-ul va conţine cântece scrise între anii 1991 şi 2016.”

Totodată, melodii de pe ultimul album, „Love, Peace and Harmony”, care “vorbeşte despre libertate şi dragoste”, vor putea fi ascultate sâmbătă seara la Diesel Club. Muzica de pe noul album, considerat aproape acustic, readuce atmosfera muzicii hippie a anilor 1970.

Despre concertul aniversar Direcția 5 – „Rămâne din noi...dragostea”, membrii trupei ne transmit că „va vorbi despre bucuria noastră că am însemnat şi însemnăm ceva pentru oamenii din România, cu care suntem în conexiune prin muzică noastră. Suntem împreună de 25 de ani, iar această înseamnă că cineva care a păşit, în urmă cu 25 de ani, la un concert Direcţia 5, are acum în jur de 50 de ani. Aşadar, l-am însoţit o mare parte din viaţă sa!”.

Concertul aniversar „Rămâne din noi...dragostea” va avea loc sâmbătă, 24 septembrie, ora 20:00 la Diesel Club. Biletele se găsesc la birourile Diesel Events din P-ţa Unirii, nr. 10, iar prețul lor este între 79 şi 98 LEI.

Comentarii Facebook