DEZVĂLUIRI BOMBĂ: Simona Gherghe ar fi avut o relație secretă cu Mircea Radu când încă era logodită


Potrivit apropiaților prezentatoarei emisiunii ”Acces Direct”, Simona Gherghe, motivul pentru care aceasta ar fi rupt logodna cu omul de radio Octavian Tudorache îl implică și pe Mircea Radu.

Din mărturiile apropiaților fostului cuplu, se pare că Simona Gherghe ar fi dezvoltat o relație cu Mircea Radu, imediat după transferul acesteia la București.

Totul intre Simona si Mircea a inceput in mai 2002, in seara de Inviere, atunci cand Antena 1 a difuzat un show caritabil, prezentat de Dan Negru, in care vedetele postului au dansat si s-au supus unor probe amuzante. Cand s-au tras la sorti perechile, Simona Gherghe a picat cu Mircea Radu! Seara, Octavian si Simona urmau sa se intalneasca la Romexpo si sa mearga la o biserica, la slujba de Inviere, dar pana la urma, dupa show, Simona s-a dus la biserica, alaturi de o prietena, dar fara Octavian, ci cu Mircea!”, a povestit apropiatul cuplului de atunci reporterilor WowBiz.ro.

Relația dintre vedetele Antena 1 s-a dezvoltat, abia într-un târziu Simona anunțându-si logodnicul că a găsit pe altcineva.

Apoi, Simona a crezut ca legatura ei cu Mircea va deveni publica, spera asta, era foarte indragostita de el. Dar nu s-a intamplat asa. Dupa cateva luni de discretie absoluta, Mircea s-a indepartat de Simona, care a suferit ingrozitor…S-a si ingrasat destul de mult in acea perioada”, ne-a declarat un fost coleg de munca al Simonei.

Chestionat de WOWbiz.ro in legatura cu informatia ca aparitia lui Mircea Radu ar fi dus la ruperea logodnei de Simona Gherghe, in 2002, Octavian Tudorache ne-a declarat, elegant si incurcat, in egala masura, dupa o pauza semnificativa: “Pffff…..De unde si cum ati reusit sa aflati informatia asta? Imi pare rau, va rog sa ma intelegeti, nu pot sa comentez nimic! Urmeaza sa plec din tara, sunt practic intre doua avioane, la revedere!”.

Comentarii Facebook