Detalii incredibile din show -ul ”Sunt celebru... Scoate-mă de aici! - Culisele”

 

Producătorul britanic al show -ului ”Sunt celebru... Scoate-mă de aici! - Culisele” a oferit detalii incredibile despre pericolele la care se expun concureții. 

 

Înainte de a intra în concurs, în tabără sunt lăsați mai mulți oameni obișnuiți, care trec prin toate testele la care vor fi supuse vedetele în timpul emisiunii.

 

Înainte de show, vedetele sunt cazate în hoteluri separate pentru a nu se întâlni. "Ajunse în junglă, mai pot face un singur apel către familie, apoi telefoanele şi laptopurile le sunt confiscate, trec printr-un control medical amănunţit şi sunt măsurate (majoritatea declară dimensiuni false) pentru a li se oferi haine. Sunt acceptaţi trei perechi de chiloţi şi trei slipi. Postul TV asigură restul. Vedeta are voie cu un singur obiect «de lux», iar cele mai populare sunt perna, scaunul şi aparatul foto", explică producătorul, conform ziarulring.ro.

 

Tabăra în care stau concurenții este protejată cu o serie de bolte pentru a nu ploua direct pe ei. Cu toate acestea, bolta nu rezistă la ploi torențiale, susţine Cowley: ”Paturile tot se udă şi nimic nu e sigur. Dacă e furtună puternică, vedetele sunt trimise la cabinele «Teroare la telefon», singurul loc cu acoperiş rezistent. Când a fost o grindină gigant, le-am evacuat”. Lângă tabără există o fermă de reproducere pentru vietăţile de rasă folosite în show, dezvăluie producătorul: ”În ultimul sezon, s-au consumat peste 250.000 de gândaci, 153.000 de greieri, 2,5 milioane de viermi comestibili, 400 de păianjeni, 500 de şobolani, 30 de şerpi şi 20 de crocodili pitici”.

 

Pericolele pentru concurenți sunt în permanență. ”Am fost avertizaţi că ucigaşii nr. 1 în junglă nu sunt şerpii, păianjenii, lipitorile-tigru sau căpuşele paralizante, ci prăbuşirea buştenilor şi a ramurilor", spune producătorul probelor, Kevin O’Brien. Vedetele au semnat un contract și își asumă riscurile. ”La ieşire, prima oprire e la psihiatrul taberei şi la medicul care le verifică tensiunea şi greutatea. Apoi primesc înapoi telefoanele şi sunt cazate la un hotel de cinci stele”, a mai adaugă Cowley.

Comentarii Facebook