Decizie SURPRIZĂ a PRO TV privind cel mai așteptat show al lor, ”Supraviețuitorul”


Pro Tv a terminat de filmat prima ediție a concursului ”Supraviețuitorul”, care va debuta în această toamnă în grila postului de televiziune.

Tot spectacolul a fost înregistrat în ultimele câteva luni pe o insulă special amenajată din Filipine, unde 18 concurenți s-au luptat la propriu pentru marele premiu de 100.000 de euro. Chiar dacă toate filmările de peste mări și țări s-au încheiat, nu a fost desemnat încă niciun câștigător și nimeni din echipa de producție nu cunoaște numele concurentului care va pleca acasă cu o mică avere, scrie ziarulring.ro.

Astfel, pentru a evita problemele din anii trecuți, când s-au anunțat câștigătorii mai multor emisiuni-concurs, chiar înainte de difuzarea acestora.

Dragoș Bucurenci, prezentatorul show-ului „Supraviețuitorul”, a asigurat că nimeni, nici măcar el, nu cunoaște cine a luat cei 100.000 de euro.

Potrivit oficialilor ProTV, „filmările din Filipine s-au încheiat, finala nu a fost filmată și nu se cunoaște câștigătorul”. Cum și mai ales când se va desemna câștigătorul pentru „Supraviețuitorul”? „Câștigătorul se va afla în finala care va avea loc în București și va fi transmisă live la ProTV”, susţin oficialii ProTV, conform ziarulring.ro

Comentarii Facebook