Miercuri 24 Aprilie

De ce nu e indicat să faci sex de Sărbători?

 

Perioada sărbătorilor de iarnă este una a relaxării și a petrecerilor, dar sunt motive întemeiate pentru care nu este bine să întreţii relaţii intime.

 

Ai aşteptări prea mari

 

Aşa cum filmele porno îi fac pe bărbaţi să vrea ca femeile cu care fac sex să se asemene cu cele de pe micile ecrane, aşa şi filmele de Crăciun le duc pe femei cu gândul la poveşti de dragoste - adevărate miracole - de Sărbători. Sau dacă nu este vorba de un final romantic, probabil ţi-ai făcut aşteptări prea mari în legătură cu vacanţa mult aşteptată şi plănuită încă din primăvară. Atunci când ai aşteptări mari din punct de vedere sexual, îţi pui corpul sub presiune, iar modul de reacţie al organismului va fi exact inversul aşteptărilor.

 

Eşti nervoasă

 

Crăciunul este de obicei perioada în care ne reunim cu familiile, iar asta poate fi un pic stresant. Îţi revezi rude cu care nu te-ai mai întâlnit de la Sărbătorile trecute, îţi aduci aminte că unele persoane mai în vârstă pot fi de-a dreptul enervante şi furia se adună în tine. Adesea, oamenii scapă de stres şi de nervi făcând sex sălbatic, dar dacă nici partida de sex nu este satisfăcătoare, mai degrabă te frustrezi.

 

Citeşte mai multe pe Unica.ro

Comentarii Facebook