Dans al absolventelor de la UBB Cluj a ajuns BĂȘCĂLIE pe Facebook - VIDEO

 

Mai multe tinere care au absolvit UBB Cluj s-au bucurat ”prestând” un dans chiar pe strada Kogălniceanu, lângă universitate.

 

Fetele și un băiat s-au distrat de minune. Grupul a fost filmat iar imaginile au ajuns pe Facebook, alături de mesajul: ”Ritual de iniţiere în tribul Şomerilor!”. ”Mai degraba a videochat-istelor”, a adăugat altcineva.

 

Concluzia a fost că universitățile din România produc angajați care nu vor lucra în specializarea lor, daca nu chiar pe posturi pentru care nu e nevoie de studii superioare.

------------------

UPDATE 

 

Numele meu este Samuel Bud și sunt proaspăt absolvent al Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul UBB, Cluj Napoca.

 

Vă scriu în legătură cu articolul recent pe care l-ați publicat: http://www.stiridecluj.ro/divertisment/dans-al-absolventelor-de-la-ubb-cluj-a-ajuns-bascalie-e-ritualul-de-initiere-in-tribul-somerilor-video

 

În primul rând, făcând parte din grupul de studenți care apare în video, vă transmit care e scopul acestui dans. Acest dans se face la toate evenimentele organizate de studenți de la psihologie, atât la nivel local, național și internațional, fiind parte a unei culturi organizaționale interne transmisă în fiecare an. E un mod comun prin care ne manifestăm, la fel ca orice alt aspect al unei culturi organizaționale. 

 

Consider afirmațile făcute drept lipsite de respect și fără nici un fond empiric. 

 

În al doilea rând, m-aș bucura enorm, și eu și colegii mei, dacă această știre e ștearsă de urgență. Vă rog să luați măsuri în acest sens pentru a nu amplifica și mai mult această situație dezamăgitoare.

 

În al treilea rând, mă rog ca oricine dintre oameni care vor avea nevoie de un psiholog în viitor să nu fie tratat în modul în care jurnaliștii dumneavoastră tratează știrile” ne-a scris unul dintre studenții din imagini.

 

Video: Facebook

Comentarii Facebook