Dania Saplacan, bruneta din Cluj care concureaza cu Adina Barbu la titlul de "cel mai generos bust din showbiz" - FOTO


Dania Saplacan are 25 ani si poate concura cu Adina Barbu, celebra deja pentru bustul ei impresionant. Dania este nascuta in Brasov, dar locuieste la Cluj.

Bruneta cu ochi caprui, are 1,72 metri si 54 kg, si dimensiunile 90-62-92.

"Ati vazut fotografiile mele? Aceasta sunt eu, fara masti sau ipocrizie. Am ambitie multa, sunt decisa si incapatanata, prefer puterea si luxul, imi place sa imi urmez instinctele deoarece ele imi confirma mereu cat de multa dreptate am, sunt dura intr-o societate materialista si superficiala precum cea de azi, dar si o fiinta sensibila atunci cand oamenii sau locurile o merita", a afirmat frumoasa bruneta, citata de bucatarescu.ro.

Dania sustine ca in relatia cu barbatul iubit nu este posesiva si nu sufloca. "Nu sufoc, nu sunt posesiva si totusi, admit, sunt uneori geloasa, sper si totusi sunt realista, astept desi nu ma impac cu rabdarea, stau linistita desi am un vulcan in mine, si invers, dau si primesc, tin la cuvantul dat, la imagine, la respectul de sine si cel purtat celorlalti mai buni sau mai putin buni decat mine, imi place putina nebunie in viata, sunt adepta extremelor, iubesc si sunt iubita de tot ceea ce  e si poate fi frumos in fiecare zi", povesteste Dania.

Bruneta sustine ca s-a atasat foarte tare de Cluj Napoca, "un oras pe care il iubesc si pe care nu l-as schimba cu nici un alt loc din lume. Femeia care sunt azi datoreaza mult Clujului".

Printre pasiunile ei sunt pictura, desenul in carbune, inotul, uneori echitatia, dar si plimbarile lungi si lectura.

Comentarii Facebook