Cum să vizitezi Praga cu o ofertă de senzație! Plecări din Cluj cu Alis Holidays

 

Capitalele europene merită vizitate cel puțin o dată în viață. Roma, Viena, Praga sunt cu adevărat impresionante atât prin cultură cât și modernitate.

 

Agenția de turism Alis Holidays aduce românilor oferte de citybreak-uri de senzație. Astfel, aceasta oferă turiștilor săi ocazia mult dorită de a vizita, spre exemplu Orașul de Aur al Europei – Praga, prin circuite la tarife de early booking.

 

 

Alura boemă și caracteristicile sale de basm face ca Praga să devină o destinaţie perfectă pentru turiștii obosiți de plajă care doresc doar să se cufunde în cultură. Rămasă intactă în urma războaielor mondiale și a influențelor comuniste, Praga reprezintă astăzi un important centru cultural european si mondial, centrul său istoric aflându-se pe lista patrimoniului UNESCO. Praga găzduieşte anual milioane de turişti atraşi de splendida armonie arhitecturală a diferitor stiluri din epoci diverse.

 

 

Turiștii pasionați de cutură și arhitectură îți petrec zile întregi pentru a explora centrul Pragăi și împrejurimile sale. Un citybreak în ,,Orașul celor 1000 de Turnuri” ar începe cu turul de oraş cu Mănăstirea Loreta, Hradul - considerat cel mai mare castel din lume, Catedrala Sfântul Vit, Uliţa Aurarilor, apoi Biserica Sf. Nicolae (la ambele se achită intrarea) din cartierul Mala Strana, Podul Carol, cartierul Stare Mesto cu Monumentul Jan Hus, Primăria şi Turnul cu Ceas, Cartierul evreiesc. Mai apoi, turiștii se răsfață cu o cină copioasă la o taverna Cehă cu mâncăruri tradiţionale. Praga este recunoscută pentru faimoasele baruri și restaurante. Restaurantele din Cehia sunt foarte atrăgătoare şi majoritatea respectă o anumită tematică. Decoruri de poveste, estivale sau medievale, toate atrag. De la vechituri atârnate pe pereţi, la păpuşi, fân, papură, trestie, nuiele, făclii, trofee, sticle goale, tablouri, animale împăiate, ceasuri, poze, tablouri, bucăţi de ziar şi butoaie. 

 

 

Pentru cei care doresc să evadeze din cotidian și să se lase învăluiți de romantismul boemian, agenția de turism Alis Holidays aduce în prim plan oferta de early booking cu reducere de 30%, pentru Praga cu 2 nopţi cazare la hotel 3* în Praga, cu mic dejun, transport cu autocarul și ghid turistic pe întreg parcursul sejurului, la prețuri începând de la 99 euro. Plecările vor fi direct din Cluj Napoca, iar datele de plecare sunt afișate pe site-ul oficial al agenției. Vezi AICI detalii.

 

Alis Holidays reprezintă una din cele mai active agenții de turism din Transilvania, facând parte din grupul Alis care deține o experiență de peste 10 ani in transportul de persoane. Agenția se axează pe turism intern/extern, charter autocar, sejururi și circuite, tabere si excursii, pelerinaje, croaziere etc. În plus, Alis Holidays a devenit tour-operator pentru Litoralul românesc, Bulgaria, Grecia, Turcia – Kusadasi. Pentru mai multe detalii: www.alisholidays.ro

 

Comentarii Facebook