Cum a gafat Cristian Gog în finala de la Românii au talent - VIDEO

 

Mentalistul clujean Cristian Gog a gafat în finala de la Românii au talent, ediția 2014, greșind numărul.

 

Apreciat de foarte multă lume pentru talentul său, lui Cristian Gog nu i-a mai ieșit la fel de bine numărul din finala Românii au talent, de vineri seara. El a fost invitat special și a fost ajutat de Smiley pentru a numărul său. 

 

Gog l-a pus pe Smiley să ascundă un nasture într-un pumn și apoi să asocieze, la sugestia publicului, pumnul în care se află nasturele cu un fruct, nume de persoană sau cu o floare.

 

Pe rând Smiley a asociat pumnul în care se afla nasturele cu o lămâie, numele Adriana sau cu o garoafă. Gog a ghicit numele Adriana și garoafa, găsind nasturele de două ori.

 

La final el a prezentat publicului un plic pe care scrisese că: ”Eu, Cristian Gog, am făcut această predicție pentru finala Românii au talent, de azi 16.05.2014.  În cadrul jocului ”Ghicește mâna” voi indica greșit mâna în care se găsește obiectul la primele două încercări și voi avea succes doar la ultima. De asemenea, prezic că cel care mă va însoți pe scenă se va gândi la următoarele trei lucruri: Lămâie, Adriana și Trandafir”. 

 



Comentarii Facebook