Cum a fost la show -ul Lord of The Dance. Plusuri și minusuri - VIDEO

 

Show -ul Lord of the Dance a adunat la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca circa 3.000 de spectatori, care au aplaudat și au gustat totul din plin.

 

Show -ul a crescut în dinamism față de anul trecut, când dansatorii minune ai lui Michael Flatley au susținut un spectacol la Sala Sporturilor ”Horia Demian”. Au apărut imagini proiectate pe un ecran uriaș, mai multe jocuri de lumini, decoruri și costume mult mai ”futuriste”.

 

Spectacolul a început cu aproape o jumătate de oră întârziere, la ora 20.30 și a durat două ore. Întârzietrea ar putea fi un minus la show, dar și firul poveștii a fost ușor tărăgănat. Dansatorul bun și cel rău s-au înfruntat și acum, dar au fost câteva momente mai puțin incitante, normale dacă ținem cont de faptul că spectacolul a fost lungit.

 

În schimb, la capitolul dans, elevii lui Michael Flatley s-au întrecut. Acesta a fost punctul forte a show -ului, alături de proiecțiile video.

 

La final pe scenă a apărut chiar Michael Flatley, într-o proiecție video. Acesta a dansat admirabil, demonstrând încă o dată că nu degeaba ”Lord of the Dance” este cel mai de succes spectacol de dans din lume.

Comentarii Facebook