Cum a fost concertul lui Andrea Bocelli la Cluj - VIDEO

 

Marele tenor Andrea Bocelli a susținut pe Cluj Arena un concert fenomenal din mai multe puncte de vedere.

 

Artistul a confirmat încă o dată că este cel mai mare tenor al momentului, fiind aplaudat la scenă deschisă. Cu toate acestea, lumea se aștepta să vadă un show foarte bun, dar a primit chiar mai mult. Scena s-a umplut de mari talente, prieteni de-ai tenorului italian, cu care acesta a cântat, dar pe care i-a lăsat și singuri în fața publicului.

 

Ce a ieșit: un show ce nu trebuia ratat!

 

Concertul a fost structurat pe două părți. Prima a început mai lent, Andrea Bocelli cântând alături de Elisa Balbo mai multe opere celebre. 

 

În partea a doua, scena a ”explodat” după ce a urcat maestrul Gheorghe Zamfir, acest geniu al naiului. Românul a cântat alături de Andrea Bocelli, dar și cu Andrea Griminelli, unul dintre cei mai mari flautiști ai momentului. Piesa aleasă de cei doi este capodopera înregistrată de Gheorghe Zamfir, The Lonely Shepherd.

 

Publicul a fost uimit și de performanța Ilariei Della Bidia, o artistă pop care a interpretat mai multe melodii, fiind aplaudată la scenă deschisă. Ilaria Della Bidia a reușit într-o carieră de aproape 15 ani să pună în scenă peste 2000 de concerte în Italia și în toată lumea, având colaborări cu artiști celebri, actori și dansatori. Printre cei mai renumiți artiști cu care a colaborat de-a lungul timpului îi amintim pe Maestrul Andrea Bocelli, Lionel Richie, John Legend, Sophia Loren, Reba McEntinre, Ronnie Dunn, Leona Lewis și mulți alții.

 

Tenorul Alessandro Safina, cunoscut de clujeni pentru concertele sale susținute în România, a fost și el prezent. Andrea Bocelli și Alessandro Safina au cântat împreună într-o demonstrație ce a confirmat încă o dată că tenorii italieni sunt o forță.

 

De remarcat a fost și calitatea sunetului, parcă mai bună decât la oricare dintre evenimentele organizate până acum la Cluj-Napoca.

 

Un plus a fost dat și de decența și calitatea publicului. Faptul că acest concert a fost un succes a fost demonstrat la final, când publicul l-a chemat pe Andrea Bocelli de trei ori pe scenă. Artistul s-a onorat de fiecare dată, cântând hitul ”Time To Say”, iar la final s-a închinat în fața miilor de spectatori. 

 

Spectacolul a fost întregit de fabuloasa orchestră și corul Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, care au primit aplauze chiar din partea maestrului Andrea Bocelli. 







Comentarii Facebook