Miercuri 24 Aprilie

Cosmin Gabor - clujeanul abandonat de părinți din cauza unei boli, impresionează o țară întreagă - VIDEO

 

Cosmin Gabor, clujeanul abandonat de părinți pentru că suferă de Vitiligo, și-a spus povestea tristă la emisiune ”Răi de buni”. La final a cântat melodia care l-a făcut celebru la ”Românii au talent”.

 

Cosmin a fost abandonat de părinți alături de un alt frate și a crescut la o casă de copii din Gherla. 

 

M-au abadonat pentru că aveam Vitiligo. Vitilogo nu este o boală, ci o depigmentare la nivelul pielii. Noi suntem 12 frați și părinții m-au abandonat pe mine și pe un alt frate, Dorin, care locuiește acum la Bucea. M-am tot întrebat de ce ne-au abandonat pe mine și pe el, dar pe restul nu. Când stai și îți pui această întrebare încerci să scormonești și te doare.

 

Am presupus că m-au abandonat din cauza vitiligo. Eu sunt ferm convins că din cauza asta m-au abandonat, deși nu știu sigur, dar așa cum ceilalți 10 au mâncat din aceeași farfurie și eu și Dorin puteam să mâncăm”, a explicat Cosmin. 

 

Clujeanul a relatat și cum a decurs singura lui întâlnire cu părinții. 

 

Avem 13 ani. Eram în clasa a șaptea, cred. Profesoarele erau acolo și aveau o teamă că voi pleca, dar le-am spus părinților că nu ei sunt cei care m-au crescut, ci educatoarele. Și acum îmi pare rău că nu am primit explicația de ce m-au dat de lângă ei, dar încerc să fiu tare”, a povestit Cosmin Gabor. 

 

Părinții lui au murit, așa că la această întrebare nu va afla niciodată răspuns.

 

Cosmin Gabor a cântat la finalul emisiunii șlagărul ”Să mori de dragoste rănită”, cu care a cunoscut faima la emisiunea ”Românii au talent”.



Comentarii Facebook