Consiliul Județean ”suflă” Peninsula de la Primăria Cluj-Napoca: Vrem să organizăm noi Festivalul Peninsula - VIDEO

 

Consiliul Județean Cluj vrea să preia administarea terenului de pe Valea Gârbăului și să organizeze acolo în continuare Festivalul Peninsula.

 

Depinde de Ministerul Apărării. Contractul pe care îl avea ministerul cu Primăria Cluj-Napoca, vis-a-vis de acel teren, a căzut pentru că nu s-a făcut absolut nimic. Este vorba despre 2.300 de unități locative, dintre care o partea trebuiau să rămână la armată. Precum ați văzut nu s-a construit nici măcar o căsuță. 

 

Contractul expiră în luna august. Noi vom face o cerere Ministerului Apărării, pentru a ceda acest teren Consiliului Județean Cluj și să facem o zonă de recreere pentru clujeni. Asta nu are legătură sau nu afectează relația pe care o avem cu cei care organiează acolo Peninsula. Dacă vor să facă, pot să continue pe Valea Gârbăului”, a declarat Horea Uioreanu. 

 

Președintele CJ Cluj a spus că îi va susține pe organizatorii festivalului. ”Eu nu organizez Peninsula, dar putem fi gazde și parteneri pe viitor. Rămâne condiția ca Ministerul Apărării să ne dea nouă acel teren. Suntem un Consiliu Județean jucător. Oriunde ne implicăm și vedeți, și la Bonțida, Festivalul Electric Castle a fost o reală reușită și va fi anii viitori un punct important pe harta manifestărilor culturale europene”, a mai spus Uioreanu.  

Comentarii Facebook