Confesiunile unei tinere artiste românce. Cum o trata clujeanca Andra


Deși astăzi se bucură de o popularitate foarte mare, AMI a povestit în cadrul unui interviu cum a decurs intrarea sa în showbiz.

Frumoasa cântăreață a vorbit și despre legătura dintre ea și Andra, clujeanca fiind chiar cea care a fost alături de ea la începutul carierei.


Eram la liceu, aceeaşi rutină, zi de zi şi nimic nou în viaţa mea nu se întâmpla. Până când într-o zi am primit un telefon şi am fost chemată la un casting pentru Andra. Eram cea mai fericita, fiindcă , eu sunt fan Andra de când s-a lansat, îi ştiu fiecare melodie în parte şi a fost un etalon pentru mine mereu. Am mers cu emoţii la casting, şi am fost acceptată! Nu-mi venea să cred! Tatăl ei, Mihai Alexandru, era foarte impresionat de mine şi de la bun început s-a creat o legatură frumoasă între noi, mai ales că suntem ardelence amândouă”, mărturiseşte AMI, potrivit realitatea.net.

Tânăra artistă a reușit să impresioneze rapid echipa Andrei, care, spune ea, o trata ”ca oe o soră”.

Pe parcurs în timp ce mergeam la concerte cu Andra, am mai primit o propunere de la ei: să fiu Assistent Manager . Deci, primul meu job a fost de Assistent Manager. Eram cam stângace la început, dar am fost ambiţioasă, nu vroiam să îi dezamăgesc, mai ales pe Andra. Eram Backing Vocal şi Assistent Manager. Am petrecut o perioada de aproximativ 2 ani lângă ei, eram că fiica lor iar Andra mă trata ca pe o soră. Nu mai puteam continua ca Assistent manager şi nici ca backing vocals, fiindcă intrasem la Conservator anul I iar timpul nu îmi mai permitea. În plus, eu vroiam o cariera solo şi spre asta mă îndreptam. Şi acum ţinem legătura, ne trimitem mesaje, vorbim la telefon, iar când ne întâlnim, ne aducem aminte de vremurile acelea. Sunt mândră de ce am realizat până acum, şi mai ales pentru că în acest moment mă bat în top-uri cu Andra”, a adaugat cântăreaţa.

Comentarii Facebook