Concursuri și evenimente la Iulius Mall de Valentine's Day. Andra vine să concerteze(P)


Clujenii se pot bucura de o serie de surprize din partea Iulius Mall Cluj în luna februarie. Aceștia sunt invitaţi să îmbine pasiunea pentru cumpărături cu dragostea pentru persoana iubită şi pot câştiga un safari de vis în Africa sau escapade de răsfăţ în doi.

Amorezii de pe pagina de Facebook a Iulius Mall Cluj pot participa cu aceste imagini la concursul dragostei „Inima Clujului bate la Iulius Mall”. Tot ce trebuie să facă este să se fotografieze în photo corner-ul ”I Love Cluj” din Iulius Mall şi să încarce fotografia în aplicaţia concursului, la adresa: https://apps.facebook.com/photocontest-cj/. În urma extragerii de pe 14 februarie, va fi desemnat câştigătorul unui week-end de relaxare, pentru două persoane, la Salute Per Aqua SPA de la CITY Plaza, hotel de 5 stele din Cluj-Napoca.

O altă premieră pentru Cluj este şi invitaţia la Speed Dating, în mall. De Valentine's Day, persoanele singure au şansa să îşi găsească sufletul pereche într-o întâlnire aparte, la Iulius Mall. Băieţi şi fete în căutarea dragostei vor avea câte trei minute la dispoziţie pentru a se cunoaşte, după care partenerii se vor schimba automat. Doritorii se pot înscrie completând formularul disponibil pe site-ul Iulius Mall Cluj, la adresa: http://www.iuliusmall.com/cluj/eveniment/speed-dating-detalii_920. După sesiunile Speed Dating, persoanele care s-au plăcut se pot cunoaște mai bine la shopping şi la concertul susţinut de Andra, începând cu ora 19.00.

În perioada 7 – 14 februarie 2014, toţi clienţii care fac cumpărături de minimum 100 de lei din magazinele lor preferate vor participa la tombola ce va trimite un cuplu într-o aventură de neuitat, în Africa. Marele norocos al campaniei va fi anunţat chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, prin tragere la sorţi, şi va fi premiat cu un safari alături de persoana iubită, în savanele din Kenya.

În fiecare zi, primii 300 de clienţi care depăşesc cuantumul de 100 de lei pentru achiziţiile din magazinele Iulius Mall sunt răsplătiţi cu dovezi de iubire: inimioare dulci, vouchere de shopping şi cosmetice.

Comentarii Facebook