Concert Modiwo la Cluj. Intrarea costă un kilogram de fructe

 

Trupa Modiwo in colaborare cu Primaria Cluj-Napoca si Asociatia Life Force organizeaza evenimentul ”Fruit Fusion – o tona de bucurie”, un concert caritabil inedit, la care intrarea este un kilogram de fructe. 

 

Fructele colectate vor fi donate copiilor din centrele de plasament din Cluj. 

 

Evenimentul are loc la Casa de Cultura a Studentilor, joi 8 mai de la orele 19:00. Spectacolul va fi deschis de grupul folk “Condimentul muzical” urmat de concertul plin de surprize a trupei MODIWO. 

 

Dupa reusitele de anul trecut cand am strans 600 si 800 kg de fructe, de data aceasta dorim sa batem recordul de cel putin o tona. Sunt multi copii care deja ne asteapta si vrem sa le oferim aceasta tona de bucurie. De aceea va asteptam pe toti sa participati la acest eveniment plin de viata”, a declarat Oxana Gherghel, lead-vocal MODIWO.

 

Asociația Life Force a organizat acest proiect in Cluj, Oradea, Baia Mare si Bistrița, având un raspuns extrem de pozitiv din partea publicului, de aceea s-a decis implementarea acestuia la scara mai mare, idee finalizata in evenimentul actual ”O tona de bucurie”.

Comentarii Facebook