Concert Metallica pe Cluj Arena în 2013 - VIDEO

 

Trupa Metallica ar putea concerta pe Cluj Arena, în 2013, a anunțat președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Horea Uioreanu, joi seara la Știri de Cluj LIVE.

 

Întrebat de un clujean dacă nu e prea puțin ca pe Cluj Arena să fie organizat anual numai un convcert mare, Uioreanu a spus că: ”Este o întrebare foarte bună și vreau să vă spun că nu e ușor să organizezi un concert într-un asemenea spațiu. Ultimul concert a fost concertul Roxette acum trei luni. Zona Ardealului se pretează la hard rock și la heavy metal. Este un studiu făcut de o firmă se specialitate și m-am gândit pentru anul viitor să aducem Metallica și sunt ceva tatonări. Din păcate Metallica vine la București și nu știu dacă două concerte nu sunt cam mult. 

 

De obicei o formație ca Metallica vine cu foarte mulți fani. De exemplu la Roxette, care este o formație mare, au fost cam 1.500 de fani din afara țării. La 20.000 de spectatori, 1.500 e mult, dar la Metalica ar veni și 5.000”, a declarat Horea Uioreanu, președintele Consiliului Județean Cluj.

 

Legat de acuzele că pe Cluj Arena ar fi fost aduși artiști ”expirați”, președintele CJ Cluj a spus că ”totul ține de firmele care organizează concertele”.

 

Uioreanu a recunoscut că și conducerea Cluj Arena trebuie să fie mai flexibilă și mai interesată.

 

Vezi AICI emisiunea (Discuția despre concert este la minutul 37)

Comentarii Facebook