Concert la Iulius Parc pe Scena Verde. Ce EVENIMENT are loc

 

Un nou concert va fi găzduit de Scena Verde din Iulius Parc în această săptămână. 

 

Un nou eveniment cultural aparte va avea loc în Iulius Parc. Miercuri, 15 iulie 2015, de la ora 19.00, Societatea Culturală Filarmonia îi invită pe melomani şi nu numai la scena de pe lac, la concertul „Muzica Templierilor”.

 

Teatrul Scena Verde de pe lacul Gheorgheni va găzdui concertul susţinut de mezzosoprana Yelizaveta Kadelnyk şi tenorul Sorin Lupu, acompaniaţi de orchestra Philharmonia Napocensis, sub conducerea muzicală a Maestrului Petre Sbîrcea. Proiectul este realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca, sub egida şi pentru susţinerea candidaturii oraşului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021. Participarea este liberă. 

 

În week-end, în Iulius Mall Cluj va avea loc o nouă ediţie a târgului de antichităţi şi obiecte decorative. Evenimentul dedicat celor care îndrăgesc obiectele cu dichis va avea loc sâmbătă şi duminică, în Atrium. Clienţii vor avea ocazia să admire şi să achiziţioneze piese dintre cele mai diverse, de la argintărie, bijuterii şi numismatică, până la mic mobilier, tablouri, ceasuri şi numeroase alte articole cu poveşti care aşteaptă a fi istorisite.

 

În magazinele din Iulius Mall Cluj, promoţiile de sezon continuă. Piese vestimentare în tendinţe, încălţăminte, bijuterii, accesorii şi multe altele pot fi cumpărate acum la preţuri cu până la 70% mai mici. 

Comentarii Facebook