CNA a amendat Antena 3 drastic din cauza Oliviei Steer. Ce a putut să spună despre mamografii



Antena 3 a fost amendată, joi, de Consiliul Național al Audiovizualului, cu suma de 25.000 de lei pentru o emisiune în care a fost invitată Olivia Steer, aceasta afirmând că persoanele vaccinate devin factori de răspândire a bolii şi că, în stadii incipiente ale cancerului, mamografia ar face rău

În cadrul emisiunii, potrivit raportului de monitorizare, Olivia Steer a afirmat că vaccinurile au fost responsabile pentru moartea mai multor copii din judeţul Argeş. Ea a invocat, în sprijinul spuselor, un raport al Corpului de Control al Guvernulu, potrivit News.ro.

De asemenea, Olivia Steer a mai spus în emisiune că, în stadiile incipiente ale cancerului, mamografia ar face rău, pentru că anumite forme ale acestuia nu se dezvoltă dacă sunt lăsate în pace. Chiar şi cancerele mai dezvoltate se pot remite de la sine, în anumite cazuri. Ea a citat aşa-zise studii apărute online.

Totodată, la întrebarea moderatorului privind eficacitatea vaccinurilor în prevenirea epidemiilor, Steer a spus că vaccinurile nu au nicio eficacitate, dimpotrivă, persoanele vaccinate devin factori de răspândire a bolii. Ea a susţinut că acesta este punctul de vedere al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

Antena 3 a mai primit o amendă pentru o altă emisiune care a fost reclamată de Cristian Macsim, fostul şef al Serviciului Secret al Poliţiei din Suceava, forul audiovizual cerând televiziunii să îi acorde drept la replică.

Cele două amenzi se ridică la 25.000 de lei.

Comentarii Facebook