Clujenii de la trupa Incognito își lansează prima melodie în deschiderea concertului Voltaj de vineri seara. Asculta aici melodia


Tinerii clujeni din trupa Incognito își vor lansa prima piesă, intitulată ”Clipe”, în deschiderea concertului Voltaj de vineri seara din Piața Unirii de la ora 18.30.

Trupa Incognito a fost înființată în urmă cu 4 ani, dar în formula actuală există de doar 2 ani, aceștia fiind cunoscuți pentru recitalurile de cover-uri din toată țara.

Noi avem spectacole de cover-uri cam în toată țara, dar acum vrem sa lansam și un material propriu, cu care sa ne facem cunoscuți pe piața muzicală autohtonă și nu numai.”, a declarat Andrei Lup, violonistul trupei.

Voltaj nu este singura tupa mare cu care clujenii au concertat. ”Am mai cântat în deschiderea concertelor unor artiști consacrați din România, cum ar fi Smiley sau Loredana Groza.”, a mai precizat Andrei.

Lansarea oficială a piesei ”Clipe”, dar și a unei a doua melodii, va avea loc în data 21 decembrie la Bermudas Pub, iar anul următor trupa este hotărâtă să realizeze și un videoclip la una dintre piesele care vor fi lansate.

Suntem fericiți sa ne lansăm primele două melodii și la una dintre ele chiar ne dorim să facem și un videoclip. Pe lângă lansarea acestor piese, în anul ce urmează vom incerca să scoatem și primul nostru album.”, a spus Dragoș Podina, solistul trupei.

”Clipe” a fost înregistrată în studioul lui Bogdan Mureșan, membru al formației Cassa Loco și a fost ascultată pentru prima dată în Austria, cu ocazia ”Romanian Sky Days” din data de 1 decembrie.

Cei care vor dori să îi mai asculte pe băieții de la Incognito o pot face și cu ocazia trecerii dintre ani la concertele lor de la Bermudas Pub și de la Grand Hotel Italia.

Dacă doriți să aflați mai multe despre trupă, le puteți accesa pagina oficială de Facebook Trupa Incognito.


Comentarii Facebook