Clujeanul Adi Hădean, dat afară din juriul Masterchef? Care este motivul



În urmă cu două sezoane, conducerea PRO TV a adus un nou juriu pentru emisiunea ”Masterchef”, după ce Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au decis să plece la postul concurent, Antena 1.

Astfel, în acestora au fost aduși alți trei chefi, FOA, Patrizia Paglieri și Adrian Hădean, iar noul juriu s-a bucurat de o popularitate neașteptat de mare.

Totuși, se pare că acum șefii postului de televiziune au decis să facă anumite schimbări, iar primul vizat se pare că ar fi chiar clujeanul Adrian Hădean.

După două ediții cu audiență peste așteptări, juriul a fost spart de mai marii postului, nemulțumiți de anumite aspecte ale colaborării cu membrii lui. Deși în interiorul companiei se vorbește de mai mult de o schimbare, primul executat a fost chef Adi Hădean. Problema lui nu a fost lipsa de priză la public ci, susțin surse apropiate managementului, insubordonarea, scrie libertatea.ro.

Astfel, șefii Media Pro se pare că ar fi fost nemulțumiți de faptul că Hădean a participat la emisiuni radio aparținând altor trusturi, fără a avea acordul producătorilor emisiunii cu care se afla sub contract sau al departamentului de PR.

Totuți, se pare că aceasta nu este singura schimbare, producătorii având mai multe modificări în plan.

Cu toate că preselecțiile au început, momentan nu s-a anunțat când se va difuza noul sezon al concursului culinar ”Masterchef”.

Comentarii Facebook