Clujeanca Ilinca Băcilă pleacă în turneu alături de Alex Florea pentru a promova piesa cu care ne vor reprezenta la Eurovision



Câștigăttorii selecției naționale Eurovision 2017, clujean ca Ilinca Băcilă și Alex Florea, pleacă într-un turneu de promovare a piesei ”Yodel It!”, cu care ne vor reprezenta la Kiev. Aceștia vor peroforma la Londra, Amsterdam și Madrid.

Potrivit unui comunicat al televiziunii publice transmis AGERPRES, Ilinca și Alex Florea au fost invitați la Londra Eurovision Party, în data de 2 aprilie, unde, la Cafe de Paris, se va celebra a zecea aniversare a evenimentului și unde gazdele au ambiția să organizeze cel mai mare spectacol de promovare a Eurovision Song Contest 2017.

Pe 8 aprilie, aceștia vor urca pe scena Melkweg din Amsterdam, iar o săptămână mai târziu, pe 15 aprilie, vor cânta la "Eurovision Pre-Party" ce se va ține în Spania.

"Suntem încântați că am fost invitați la concertele de promovare și ne bucurăm că melodia 'Yodel It!' s-a făcut deja remarcată în Europa. Vom cânta din toată inima, în Marea Britanie, în Olanda și în Spania. Sperăm să convingem cât mai mulți fani Eurovision să ne voteze în finala din luna mai de la Kiev. Contăm mult pe sprijinul românilor din străinătate, pe care vrem să-i și întâlnim în turneele de promovare", au spus Ilinca și Alex, conform documentului citat.

Potrivit TVR, gazdele evenimentelor din Europa și-au oferit susținerea financiară și vor acoperi, cu ajutorul sponsorilor, o parte consistentă din cheltuielile de deplasare a artiștilor români.

Eurovision 2017 va avea loc la Kiev, cu semifinalele pe 9 și 11 mai și finala pe 13 mai, iar reprezentanții României vor concura în prima parte a celei de-a doua semifinale.

Comentarii Facebook