Cine e Bogdan Ioan, tânărul care a făcut senzație la Vocea României - VIDEO

 

Bogdan Ioan (28 de ani) este din Constanța și a făcut senzație la Vocea României, unde a cântat o melodie a megastarului Michael Jackson.

 

E incredibil ce ai făcut cu noi!”, a zis Andra. Iar Tudor Chirilă a completat: ”Senzație!”. 

 

Nu am mai auzit așa ceva la Vocea României. Sunt șocat! Mi-ar plăcea să am ocazia să lucrez cu tine. Vocea ta te va duce departe. M-ai lăsat fără cuvinte. Nu am auzit pe nimeni să cânte așa ca Michael Jackson. Sunt de opt sezoane la Vocea României, dar nu am mai auzit așa ceva!”, a spus și Smiley.

 

Prestația lui Bogdan Ioan i-a amintit lui Tudor Chirilă de concertul lui Michael Jackson, din România. ”Mi-ai amintit de acel moment. Mi-ai dat aceleași emoții pe care mi le-a dat Michael Jackson în 1992”, a zis artistul.

 

Nu am crezut că se va naște un om care să cânte așa. Pe Michael Jackson… unii spun că nu îl egalează nimeni, dar tu ai cântat ca el. Ai cântat impecabil, fă-mă fericită și vino în echipa mea”, a spus și ANdra.

 

Bogdan Ioan a ales să meargă mai departe, la ”Vocea României”, cu Smiley. ”Este incredibil ce mi se întampla! Îi mulțumesc lui Smiley și celorlalți antrenori pentru cuvintele și aprecierile lor!”, a scris el pe pagina sa de Facebook.

 

Pentru că s-au îndrăgostit de vocea lui, jurații i-au cerut să mai cânte o dată melodia ”Earth Song”.

 

Bogdan Ioan este arhitect și un mare fan al lui Michael Jackson. Fără a avea studii muzicale, Bogdan a făcut din muzică o pasiune. Regretul lui este că nu a avut ocazia să îl vadă în concert pe regele muzicii pop. Era prea mic pentru a-l vedea pe ”Rege” la București, iar cînd și-a cumpărat un bilet pentru a-l vedea pe Michael Jackson la Londra, megastarul s-a stins din viață.

Comentarii Facebook