Cele mai SEXY clujence -Top 2014. Au succes în carieră și fac ravagii în rândul bărbaților

 

Topul celor mai frumoase clujence este într-o permanentă modificare. Știri de Cluj a aliniat în 2013 cele mai frumoase tiere, care pot fi văzute în cluburi și care rup inimile bărbaților.

 

Anul 2014, aduce surprize, dar și confirmări ale frumuseții. Clujul nu se poate plânge că duce lipsă de fete frumoase și de succes. 

 

Topul este deschis de două bune prietene, care au legătură cu lumea mondenă a Clujului. 

 

Carmen Grebenişan este o frumoasă blondă din Târgu Mureș. Ea a studiat la Facultatea de Științe Economice din Cluj și acum lucrează ca PR la un club din Cluj-Napoca și se ocupă de blogul personal. Este frumoasă, dar într-o relație. 

 

 

 

Prietena ei cea mai bună este Alina Ceaușan, o bloggeriță de modă, care poate fi citită pe www.alinaceusan.net. Pagina ei oficială de Facebook a ajuns la uluitoarea cifră de 100.000 de fani, fiind în top la nivel național. 

 

 

 

Un loc în acest top îl ocupă și Sigina Pop, tot o bloggeriță de modă, care a suferit o schimbare radicală de look, slăbind foarte mult. Sigina surprinde prin stilul vestimentar și excentric. Mai nouă în lumea blogging -ului de modă, Sigina a cunoscut o creștere impresionată în ultimul an. 

 

Sigina Pop a absolvit trei facultati, ultima diplomă fiind de la UMF Cluj, Specializarea Nutritie si Dietetica. Ea lucrează acum la deschiderea propriului cabinet de nutriție

 

 

Extrem de curtată în mediul online este și Alma Olteanu, o absolventă a Colegiului Național George Coșbuc și acum este studentă la UMF Cluj.

 

 

 

Bianca Borz, o clujeancă ce s-a evidențiat prin stilul sportiv, poate ocupa fără probleme un loc în acest top. Ea deține o pagină de Facebook, unde s-au abonat deja 40.000 de oameni și unde promovează fitness -ul.

 

 

 

 

Andreea Mihaly este și ea pasionată de fitness. Ea are un corp extrem de bine modelat și este admirată de fani. Andreea este un model fitness de succes.

 

 

 

Diva de la Look TV, Andra Pop, este cu siguranță în preferințele bărbaților care i-au vizitat contul de Facebok și care se uită la rubrica de sport de la Look TV.

 

 

Foto: Andra Pop și Luciana Indre, o altă prezentatoare de la Look TV

 

O altă frumoasă, mult mai puțin cunoscută, este Flavia Crișan, studentă la Facultatea de Științe Economice de la Universitatea Dimitrie Cantemir.

 

 

 

 

Ilea Diana Alexandra Maria este o frumoasă blondă care a lucrat o vreme la un post de televiziune local, dar a părăsit breasla pentru a urma cariera de model.

 

 

 

Clujeanca Anca Bucur a terminat pe locul doi la Fitness Universe Championship, de la Miami. Este într-o formă deosebită și foarte frumoasă, astfel că Anca are loc cu prisosință în acest top.

 

 

 

 

Comentarii Facebook