Cel mai piratat film al anului, downloadat de peste 9 milioane de ori. Vezi aici top 10


Cel mai vanat film din industria pirateriei din acest an a fost Fast Five, care a fost downloadat in intreaga lume de peste 9 milioane de ori.

Cu toate ca pe podiumul se afla filme celebre care erau de asteptat, in top s-au strecurat si filme care nu au avut mare succes. Marele absent din top 10 este Piratii din Caraibe 4, care, se pare ca nu a avut un mare succes in industria pirateriei.

Top 10 cu cele mai piratate filme din 2011

1. Fast Five – downloadat de 9.260.000 de ori

Cea de-a cincea parte a francizei cu masini rapide si soferi furiosi a inregistrat anul acesta un succes complet neasteptat. O fi din cauza lui Vin Diesel, care a fost in forma maxima? Sau a iubitorilor de masini impresionati de jucariile care au consumat anvelopele in film? Poate pur si simplu anul acesta scenaristul a fost mai insprirat, regizorul mai inventiv, iar actiunea mai intensa. Cert este ca Fast Five s-a dovedit a fi unul dintre cele mai bune filme din serie. Cu toate acestea, a fost o mare surpriza sa aflam ca dintre toate filmele lansate in 2011, Fast Five a fost rsvnit de peste 9 milioane de oameni. incasari totale: 626.137.275 $.

2. The Hangover Part II – downloadat de 8.840.000 de ori

Una dintre cele mai asteptate comedii ale verii, The Hangover Part II a dat lovitura la sfsrsitul lunii mai, csnd, in weekendul lansarii, a recuperat total bugetul de 80 de milioane de $  Saptamsnile ce au urmat, aventurile lui Stu, Phill si Alan din Thailanda au strsns in cinematografe un public numeros, iar The Hangover Part II a devenit cel mai de succes film de comedie cu rating R (interzis minorilor) lansat psna acum. Chiar daca nu a fost mai reusit decst prima parte, filmul a avut o sumedenie de scene comice.   incasari totale: 581.464.305 $.

3. Thor – downloadat de 8.330.000 de ori

Studiourile Marvel si-au extins anul acesta universul cinematografic cu un nou supererou: Thor. Actiunea filmului se petrece atst pe pamsnt cst si pe tarsmul mitic din Asgard. Thor, interpretat de Chris Hemsworth, este un zeu foarte puternic, dar foarte arogant, trimis pe pamsnt dupa ce redeclanseaza un razboi antic. Aici, pe lsnga umanizarea lui, invata ce inseamna cu adevarat sa fii supererou. Filmul a fost intsmpinat de critici pozitive si  a generat incasari de 449.326.618 $.

4. Source Code – downloadat de 7.910.000 de ori

in Source Code, Jake Gyllenhaal retraieste de mai multe ori ultimele 8 minute din viata unui pasager care moare in urma unui exploziei unui tren. Miza este mare, pentru ca numai in acest fel autoritatile pot preveni un nou act terorist de proportii si mai mari. Filmul s-a dovedit a fi un succes de casa, datorita subiectului captivant si a distributiei cu nume celebre: Gyllenhaal, Vera Farmiga, Michelle Mohnaghan, Jeffrey Wright. incasari totale:  123.278.618 $.

5. I Am Number Four – downloadat de 7.670.000 de ori

Alex Pettyfer e John, un tsnar care s-a refugiat pe Terra impreuna cu altii 8, dupa ce planeta lor a fost distrusa de o rasa extraterestra.  Salvati pentru a se razbuna, cei 9 sunt paziti atst de un gardian puternic cst si de o vraja care permite uciderea lor doar in ordine numerica. Subiectul filmului este inspirat dintr-o serie de volume de mare succes, iar felul in care a fost tratat i-a tinut pe multi in suspans. Bineinteles, o importanta contributie au avut-o si efectele speciale. incasari totale: 144.500437 $.

6. Sucker Punch – downloadat de 7.200.000 de ori

in mod surprinzator, avem in clasament un film inspirat din benzi desenate regizat de talentatul Zack Snyder. Cu actrite seducatoare cum ar fi Emily Browning, Abbie Cornish, Jena Malone si Carla Gugino, aparentele filmului inseala. Puncte forte ar fi efectele vizuale si distributia sexy – considerente pentru care multi utilizatori de torrente au downloadat acest film. Puncte slabe – cu duiumul. incasari totale:  89.792.502 $.

7. 127 Hours – downloadat de 6.910.000 de ori

Inspiratia din cazul real al alpinistului Aron Ralston i-a adus lui Danny Boyle un mare succes critic si 6 nominalizari la Oscar in 2011. Filmul relateaza sacrificiile greu de imaginat pe care a fost fortat sa le faca tsnarul pentru a scapa cu viata dintr-o situatie limita petrecuta in anul 2003. incasari totale: 60.738.797 $.

8. Rango – downloadat de 6.480.000 de ori

Rango a fost fara doar si poate una dintre cele mai reusite animatii ale anului, fapt care i-a determinat cu siguranta pe consumatorii de filme gratis sa-l downloadeze in numar asa mare. Johnny Depp este cel care ii da voce cameleonului ajuns erou din greseala. incasari totale: 245,155,348 $.

9. The King’s Speech – downloadat de 6.250.000 de ori

Distins anul acesta cu 4 premii Oscar, printre care pentru cel mai bun film, cel mai bun actor si cel mai bun regizor, The King’s Speech a fost unul dintre cele mai apreciate filme istorice din ultima vreme. Ilustrsnd ascensiunea lui George al VI-lea ca rege al Marii Britanii, prin prisma bslbsielii peste care trece prin metode neconventionale, ajutat de un profesor de dictie interpretat magistral de Geoffrey Rush, filmul s-a dovedit a fi in cele din urma povestea unei prietenii putin probabile. incasari totale: 414,211,549 $.

10. Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 -  downloadat de 6.030.000 milioane de ori

Marele final al seriei Harry Potter a fost cel mai vizionat film din acest an, cu incasari de 1,328,111,219 $ la nivel mondial. Daniel Radcliffe, Rupert Grint si Emma Watson au crescut sub ochii nostri de-a lungul a 10 ani, iar acum au incheiat fastuos o franciza care a adunat milioane de fani. Cu toate acestea,  pare-se ca filmul a reusit sa fie vizionat mai mult in cinematografe si mai putin pe calculatoarele personale.

 

sursa: cinemarx.ro

Comentarii Facebook