Cel mai mare Festival IT din România are loc la Cluj-Napoca în iunie

 

DOT.fair, cel mai complex Festival IT din România, se lansează în luna iunie la Cluj-Napoca, în perioada 18-21 iunie 2015, la Sala Polivalentă.

 

Evenimentul va reuni sub brandul DOT.fair cele mai mari nume din domeniul IT&C din țară și străinătate.

 

Festivalul este o inițiativă orientată spre piața de tehnologie a informației. Evenimentul se întinde pe durata a 4 zile, timp în care se reunesc unele dintre cele mai râvnite și captivante industrii ale secolului 21: BUSINESS SOLUTIONS, SOCIAL MEDIA, GAMING si GADGETS. 

 

În Cluj-Napoca activează peste 300 de companii IT&C, care reprezintă 70% din exporturile României în materie de produse software și soluții de comunicare. În cadrul evenimentului vor fi prezente cele mai importante nume din domeniul Business Solutions, oferind astfel celor interesați accesul rapid la informațiile despre ultimele inovații în domeniul Business. Această zona a Festivalului include și o parte de Workshop-uri și prezentări, la care participă nume importante din domeniul IT, atât din țară cât și din străinătate. 

 

Vom  asigura și o zonă de Gadgets și Social Media, la eveniment fiind prezenți reprezentanți internaționali ai Youtube, Facebook, Google, dar și principalii jucători de pe piața de IT și Social Media din România. Vorbim aici despre nume importante și teme actuale de discuții precum securitatea datelor, seminar despre tehnologie și inovație, despre start-up și aşa mai departe, aceasta fiind o zonă de maxim interes pentru public. Locurile sunt limitate, iar accesul se va face doar pe baza unui card Business oferit de partenerii noștri celor care vor opta din timp pentru aceste conferințe”, declară Cristina Szasz, PR director Amprenta Advertising.

 

Festivalul va cuprinde și o zonă de Entertainment, iar vedeta evenimentului va fi concursul de DOTA2, alături de încă 3 turnee de Heroes of the Storm, Hearthstone: Heroes of Warcraft și Counter-Strike Global Offensive.

 

DOTA2 este cel mai bun exemplu de succes în E-Sports, iar în urma campaniei de teasing în mediul online înscrierile pentru pachetele Early Bird la acest eveniment au depășit 10.000 de doritori.

 

La concursurile de Gaming din cadrul DOT.fair vor participa 16 echipe a câte 5 membri fiecare, din toate colțurile lumii, alături de 8 jucători în zona de Hearthstone: Heroes of Warcraft.

 

Momentan suntem în faza calificărilor, știm o echipă care va sosi la Cluj din Grecia, însă restul echipelor vor fi prezente în funcție de rezultatele din această etapă a calificărilor. De asemenea, în sfera GADGETS  din cadrul festivalului DOT.fair  dorim să oferim o experiență de neuitat vizitatorilor care vor putea interacționa cu cele mai noi tehnologii scoase pe piață, prezentate și puse la dispoziție de către marile companii ale momentului”, completează organizatorii.

 

Vor fi prezentate de la smartwatches la phablets, la televizoare cu tehnologie 4K și nu în ultimul rând va exista o zonă de testare a dronelor, promitem astfel un adevărat spectacol tehnologic pentru toate categoriile de vârstă”, mai precizează sursa citată.

 

Biletele vor fi puse în vânzare pentru publicul larg după data de 10 mai.

Comentarii Facebook