Cel mai lung film din istorie e făcut de un suedez și durează 30 ZILE. Vezi AICI trailerul VIDEO



Un regizor suedez a dus ”lungmetrajul” la un alt nivel, acesta dorind să creeze cel mai lung film din istorie, care va avea o durată de 720 ore. Cineastul a lansat și un trailer al peliculei, care are 72 de minute.

Anders Weberg speră ca trailerul filmului său să stimuleze apetitul audienţei pentru maratonul său cinematografic de 720 de ore, intitulat "Ambiancé", care va fi lansat în 2020, potrivit The Guardian, citat de Mediafax.

Din trailer reiese cp filmul "Ambiancé" are o formă experimentală şi abstractă.

Suedezul vrea să mai lanseze alte două "trailere", unul care va avea 7 ore şi 20 de minute şi va fi prezentat în 2016, iar cel de-al doilea, care va avea o lungime de 72 de ore, va fi lansat în 2018.

Pentru a putea spulbera recordul mondial, "Ambiancé" trebuie să depăşească actualul deţinător al acestui titlu, filmul "Modern Times Forever", realizat de un grup de cineaşti danezi şi lansat în 2011. "Modern Times Forever" are o durată de peste 240 de ore.

Totodată, pentru a vedea filmul lui Weberg de la început până la final, fără a dormi, spectatorii trebuie să stea în cinematograf timp de 30 de zile.




Comentarii Facebook