Cel mai inedit mod de a-ți imortaliza momentele petrecute cu cei dragi a ajuns și la Cluj! 3D Mini Me îți aduce povestea la viață (P)



Clujenii au de acum ocazia de a imortaliza momentele petrecute cu cei dragi într-un mod total inedit, la noul stand 3D Mini Me, din Iulius Mall.

Dacă o poză valorează cât 1.000 de cuvinte, tehnologia de ultimă oră a unuia dintre cele mai interesante concepte din țară, 3D Mini Me, transformă experiența unei ședințe foto într-o amintire unică.

Cum funcționează

Primul pas pentru a realiza miniaturile Mini Me o reprezintă o ședință foto într-un studio foto 3D, în care 100 de camere de înaltă rezoluție vă capturează din toate unghiurile, iar rezultatul este o impresionată fotografie la 360 grade.

Procesul este unul ideal pentru copii și animale de companie, fiind unul instant.

 



Următoarea etapă o reprezintă editarea profesională a fotografiei de către specialiștii 3D, folosind pachete de grafică tridimensională, astfel încât imaginea digitală să reflecte atitudinea ta.

Prin pasul final, imaginea este adusă la viață cu ajutorul celei mai noi tehnologii de imprimare full color 3D, sub forma unei statuete în miniatură, de dimensiuni cuprinse între 3 și 35 de centimetri.

 



Unde găsesc standul 3D Mini Me

La Cluj-Napoca, până în data de 10 aprilie, standul 3D MiniMe poate fi găsit la parterul Iulius Mall Cluj, lângă magazinul Ecco.

Mai mult, până în 10 aprilie, clujenii care vizitează standul și efectuează o ședință foto 3D gratuită, au posibilitatea de a câștiga un Mini Me Full Body de 10 centimetri, Half Body de 5 cm, Portrait de 3 cm.



Comentarii Facebook