Cea mai mare nuntă din Apahida! S-a aruncat cu bani pentru distracția mirilor - VIDEO

 

Cea mai așteptată nuntă din Apahida a avut loc la un hotel de cinci stele din Cluj-Napoca.

 

Mirele Ovidiu Mate, este un cunoscut violonist clujean, a cântat la vioară primele acorduri din celebra melodie All of Me.

 

În prima fază, cei prezenți au crezut că Ovidiu va cânta piesa la vioară, iar Adela va dansa. După primele acorduri, Ovidiu a lăsat vioara și a început să danseze cu soția lui, timp în care ringul de dans s-a umplut cu gheață carbonică. La final, toată lumea a aplaudat, cu frenezie, dansul mirilor.asta e fataPregătirile pentru nunta anului au început încă din ianuarie 2015. Ovidiu, care are și o firmă de evenimente, a vrut ca totul să iasă perfect. Pe lista artiștilor care au cântat la nuntă se regăsesc, Aurel Tămaș, Ana Ilca Mureșan, Ovidiu Purdea Someș, violonistul Dorin Nemeș, Dana Purcel, Vasile Soporan sau Sergiu Pop, scrie Ziar de Apahida.

 

Meniul servit la nuntă a costat 350 de lei. ”Special am ales un meniu tradițional mediteranian pentru ca fiecare dintre cei care au participat la nunta noastră să aibă parte de o experiență deosebită. Pe lângă pește și legume s-a mai servit ruladă de curcan, carne de porc cu sos de ciuperci și cartofi gratinați și friptură”, a spus Ovidiu Mate.

 

Cei prezenți au avut parte și de un cocktail bar, unde s-au putut servi 20 de tipuri de cocktail dar și un candy bar unde amatori de dulciuri s-au putut desfăta în voie.

 

Rochia miresei a costat peste 5.000 de euro, iar costumul mirelui, undeva la 2.000 de euro.

 

La nunta fiicei patonului de la Bedanis, Ilarie Brătfălean, Adela și Ovidiu Mate, absolvent al Conservatorului Gheorghe Dima din Cluj-Napoca, a participat și primarul din Apahida. 



Comentarii Facebook