Ce spune culoarea ochilor despre tine și personalitatea ta?

 

Specialiștii spun că este o legătură între culoarea ochilor și personalitate.

 

Ochii negri

 

Sunt foarte rari, iar persoanele cu ochii negre sunt pasionale, dar și dedicate muncii lor, neplăcându-le să facă lucrurile pe jumătate. Din acet motiv ești foarte competitivă și ai țeluri mari în ceea ce privește cariera ta. Nu-ți arăți ușor sentimentele, iar atunci când te îndrăgostești nu te abandonezi cu totul, ci dimpotrivă, ești cu capul pe umeri.

 

Ochii căprui

 

Culoarea acestor ochi este dată de o cantitate mare de melanină. Ochii căprui sunt printre cei mai des întâlniți și simbolizează simplitate, creativitate, dar și tărie de caracter. Adori să te distrezi, dar îți plac și momentele de liniște și relaxare în natură. Persoana iubită este cea mai importantă pentru tine, și nu te vei sfii să-i arăți cât de mult înseamnă pentru tine. Îți faci cu ușurință noi prieteni, iar faptul că ai un simț al umorului bine dezvoltat te scoate de multe ori din încurcătură.

 

Ochii albaștri

 

Sunt considerați printre cei mai frumoși, iar din acest motiv multe persoane își doresc să-i aibă. Dacă ai ochii albaștri, atunci cu siguranță ești o persoană spontană și plină de energie. Ai fost înzestrată cu darul de a-i face fericiți pe cei din jurul tău, așadar vei avea o căsătorie de lungă durată, presărată doar cu momente frumoase. Ești foarte atentă la detalii și sinceră, chiar dacă acest lucru nu este pe placul tuturor.

 

Ochii verzi

 

Dacă ai ochi de nuanța jadului, atunci ești considerată o persoană creativă. Nu-ți lipsește nici spiritul de aventură, și nu spui niciodată nu unei noi provocări. Inteligența se numără printre calitățile tale, și nu lași ca nimic să stea în calea reușitei tale. Ești statornică în ceea ce privește relațiile, însă nu-ți poți înăbuși sentimentele de gelozie, scrie clickpentrufemei.ro.

Comentarii Facebook