Ce spune criminalul de la ”Romanii au Talent” - Andrei Grigoriu

 

Andrei Grigoriu a impresionat la ”Romanii au talent”, dar trecutul lui a șocat.

 

El a povestit cum a venit din puscarie unde se afla din 2003, condamnat la 16 ani de inchisoare, pentru ca a tainuit ca prietenul sau a ucis pe cineva. Adevarul este insa altul. El impreuna cu prietenul sau cel mai bun i-au taiat gatul unei tinere si au lasat-o intr-o balta de sange, in 2003 in Timisoara, scrie wowbiz.ro.

 

Aveam un prieten, care s-a certat cu o persoana din cauza banilor. A fost scandal… N-a fost prima oara cand s-au certat, deci nu era ceva nou. S-au certat pentru bani, a avut un cutit la el, persoana a decedat… Deci o singura lovitura de cutit, a decedat persoana. Nu am fost la politie, n-am spus nimic, timp de trei ore. Eram de fata cand s-a intamplat. Nu chiar de fata, dar eram destul de aproape. L-am ajutat pe el sa scape de hainele lui… Tainurile trei ore si pentru ca am ascuns hainele lui, am fost condamnat. Cel care a comis omorul era cel mai bun prieten al meu. Totul s-a intamplat in spatele blocului, exact unde statea. Unde stateam toti. Era noaptea. Efectiv nu am vazut… n-am vazut-o pe ea, stiu doar de la el ce s-a intamplat. NU am stat sa ma gandesc la ceea ce s-a intamplat. Nu am stat sa rumeg. Cadavrul a ramas acolo. Hainelor lui eu le-am dat foc. Am recunoscut din prima ce s-a intamplat. Poate daca ma duceam eu din buna initiativa la politie, nu faceam nicio zi de puscarie”, a povestit concurentul intr-un interviu din noiembrie 2014. 

 

Am avut atatea ganduri… Efectiv, in acele zile… stiu ca nu am dormit trei zile. Am incercat sa scap de acele momente, de amintirile din momentul acela.  Nu exista suficienta pedeapsa, din punctul meu de vedere pentru ce s-a intamplat”, a mai povestit Andrei despre perioada din puscarie.

 

Andrei a încercat să explice și de ce a mințit juriul de la ”Românii au talent” și ce ar vrea sa ii transmita mamei fetei pe care a omorat-o.

 

Asa public nu as vrea sa ii spun nimic (n.r.- mamei fetei moarte), daca va fi sa spun ceva ii voi spune separat, inca imi trebuie tarie ca sa ii spun ce am sa-i spun. In fata juriului nu am spus exact fapta pentru care am fost arestat pentru ca asa a fost, nu stiu. Asa a fost atunci momentul. Nu ca am ales”, a adaugat el.

Comentarii Facebook