Ce spune Cornel Patrichi despre Mihaela Rădulescu, după prestația de la ”Românii au talent”

 

Fostul jurat de la ProTV, Cornel Patrichi, o desființează pe Mihaela Rădulescu și spune că a venit ”sa jurizeze dansul o persoana a carei profesie precisa si stiuta este aceea de taximetrista”.

 

La noi e ca la nimeni, un inginer poate deveni ministru al sanatatii, un politician nu are facultate si toti, dar absolut toti isi pot da cu parerea despre lucruri despre care nu au habar decat tangential. Asa si in cazul emisiunii de la PRO TV.  Este chemata sa jurizeze dansul o persoana a carei profesie precisa si stiuta este aceea de taximetrista (n.r. vedeta a recunoscut ca a fost soferita de taxi in urma cu ani de zile)! La asta se pricepe Mihaela, nu la altceva, caci altfel nu concep ce a avut cu bietele fete venite sa isi arate talentul”, a declarat Cornel Patrichi.

 

Celebrul coregraf susține că Mihaela și-a scos coastele să pară mai slabă. ”Daca tinerele aspirante la premiu nu si-au scos coastele ca sa fie mai slabe, asa cum a facut Mihaela Radulescu, asta e. E dureros!!! Ele nu s-au dus acolo pentru o competitie de profesionisti, ci pentru a-si arata talentul, pe care l-au si demonstrat, fiindca s-au miscat bine pe scena. Insa, repet, cand pui un taximetrist sa comenteze dansul, asa se intampla. Nu iese nimic bun, ci doar  un esec total”, a conchis Cornel Patrichi, conform Wowbiz.ro.

Comentarii Facebook