Ce experiențe ”electrice” oferă Banca Transilvania la Electric Castle

 

Banca Transilvania s-a implicat în Electric Castel și a pregătit surprize celor aproximativ 130.000 de participanți aşteptați la festival, în perioada 12-16 iulie. 

 

BT susține şi în acest an muzica live prin parteneriatele cu cele mai mari festivaluri organizate în România. Pe lângă Electric Castle, este vorba de Untold (3-6 august, Cluj-Napoca) şi Summer Well (12-13 august, Buftea, Bucureşti). 

 

La Electric Castle, BT Hub este un loc destinat ideilor şi atelierelor creative în cadrul Electric Castle. Hangar by BT este o scenă nouă, dedicată muzicii live româneşti şi internaționale. BT Cashless reprezintă sistemul de plată din cadrul Electric Castle, cu brățara RFID de festival, precum şi cu brățara sau ceasul BT contactless. Experiențele electrice oferite de BT participanților la Electric Castle pot fi urmărite în perioada festivalului pe paginile de Facebook, Instagram, Pinterest şi Twitter ale Băncii Transilvania. 

 

MATERIAL OFERIT DE BANCA TRANSILVANIA

 

BT Hub va fi locul unde ideile bune se adună. În cadrul BT Hub sunt organizate întâlniri şi ateliere creative susținute de antreprenori și tineri cu poveşti de succes:

- Când Binili Învinge (sâmbătă, 15 iulie, între 14:00 și 15:00): întâlnire cu Bogdan Șerban, realizator şi prezentator al Radio Guerrilla, ocazie cu care participanții pot afla povestea relansării postului de radio;

- Rime Electrice (vineri, sâmbătă şi duminică, între 16:00 și 17:00): concurs de rime cu vloggerii de la Epic Show;

- Selfie de Festival (joi şi sâmbătă, între 17:00 și 18:00): atelier susținut de fotograful Vlad Cupșa;

- Electric Pixies (vineri, între 17:00 și 19:00): atelier pentru iubitorii de flori, susținut de florăria Casa cu Flori. Participantele vor avea ocazia să-şi completeze ținuta de festival cu coronițe de flori pe care vor învăța să le facă la Electric Pixies. 

 

În afara programului de ateliere, BT Hub este o zonă de relaxare între concerte, care oferă inclusiv ocazia de a avea un GIF de festival pe fundal de scenă, pentru promovarea pe social media. Tot în cadrul BT Hub, va avea loc duminică, în 16 iulie, expoziția de fotografii Electric People realizate la festival de bloggerițele Andreea Lupescu și Andreea Retinschi, invitatele Băncii Transilvania la Electric Castle. 

 

Experiența Hangar by BT – o nouă scenă la Electric Castle

 

Scena Hangar by BT este dedicată muzicii live de calitate, româneşti şi internaționale, cu stiluri diferite. Aici vor concerta: Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Fanfara Ciocârlia, Şuie Paparude, Subcarpaţi etc. 

 

Experiența BT Cashless: brățara FRID de festival sau brățara & ceasul BT contactless 

 

Participanții vor putea plăti la Electric Castle cu brățara RFID de festival, care trebuie încărcată cu suma dorită să fie cheltuită la eveniment, fie online, din aplicatia Electric Castle sau la standurile dedicate, la festival. Clienții Băncii Transilvania pot plăti, de asemenea, cu ceasul sau brățara BT contactless, fiecare dintre acestea înlocuind cardul bancar la cumpărături.  

 

Castelul Bánffy – ansamblu rezidențial, spital miliar, CAP, monument istoric

 

Povestea Castelului Bánffy a început în anul 1437, ca rezidență a uneia dintre familiile nobiliare din Transilvania, cu o arhitectură inspirată de parcurile din Versailles şi Schönbrunn. De-a lungul anilor, membrii familiei au adus modificări locației, ca structură şi stil. Ultimul proprietar al castelului, înainte de perioada perioada comunistă, a fost Miklós Bánffy, conte de Losoncz,  Ministru de Externe al Ungariei. În 1944 castelul a fost preluat de germani şi transformat în spital miliar, iar în 1950 locul a devenit cooperativă agricolă, depozit şi păşune. În 1990 castelul a fost declarat monument istoric. În 2009, contesa Bánffy Katalin, proprietară a castelului, a încheiat un contract cesional pe 49 de ani cu Fundația Transylvania Trust pentru recondiționare şi transformarea, în timp, în centru cultural. 

 

Castelului Bánffy este acum unul dintre cele mai neconvenționale locuri în care este organizat un festival şi face parte din brandul şi din autenticitatea Electric Castle. 

Comentarii Facebook