Câți spectatori au fost la Forza ZU! A căzut RECORDUL SCORPIONS, dar diferențele sunt URIAȘE

 

Concertul Forza Zu de sâmbătă, 17 mai, a reușit să stabilească un record pe Cluj Arena, în materie de public.

 

Directorul interimar al Cluj Arena SA, Radu Rațiu, a declarat că în tribune și pe gazon au fost, pe percursul întregii zile, circa 50.000 de oameni, în condițiile în care capacitatea maximă era de 55.000 de spectatori. 

 

Au fost circa 23.000 de oameni pe scaune, iar restul pe gazon. A plouat și unii s-au speriat și nu au mai venit. Dacă nu era ploaie, probabil că avem capacitate maximă”, a spus Radu Rațiu.

 

Până la concertul de sâmbătă, recordul era deținut de show -ul făcut de Scorpions, în octombrie 2011, la inaugurarea arenei. ”Atunci au fost 45.000 de spectatori plătitori de bilete. Sperăm că organizatorii de concerte vor veni spre noi și vor aduce nume mari pe Cluj Arena”, a mai spus Rațiu. 

 

La concertul de sâmbătă intrarea a fost gratuită, iar la concertul Scorpions, cei cinci rockeri au încasat suma de 200.000 de euro. Citește AICI detalii de spre încasările de la concertul din 2011.

 

Directorul interimar al Cluj Arena SA a declarat că stricăciunile provocate de spectatori au fost minime, iar gazonul nu a avut de suferit. 

 

FORZA ZU a adunat pe Cluj Arena 45.000 de oameni. RECORD de PUBLIC - FOTO și VIDEO

Comentarii Facebook