Câștigă o invitație pentru tine și micuțul tău la cea mai indrăgită piesă de teatru pusă în scenă la Cluj. Vezi ce trebuie să faci



Știri de Cluj pune la bătaie o invitație dublă pentru spectacolul de teatru ”Ziua in care a fugit somnul”, pus în scenă în premieră la Cluj-Napoca.

Pentru a câștiga invitația, trebuie să răspundeți la întrebarea: ”Care este povestea preferată a copilului tău?”.Răspunsurile trebuie postate pe pagina oficială de Facebook STIRI de CLUJ, iar participanții care strâng cele mai multe like-uri vor câștiga câte un bilet.

Pentru validarea răspunsurilor, participanții la concurs trebuie să trimită link-ul postării, alături de datele de contact (nume, prenume, număr de telefon), la adresa evenimente@stiridecluj.com.

Concursul se încheie în data de 11 mai, la ora 17.00, iar câștigătorii vor fi anunțați până la ora 18.00.

 

”Ziua in care a fugit somnul” va fi pus în scenî în data de 13 mai, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Studenților, din Cluj-Napoca.

Vezi AICI mai multe despre piesa de teatru: Piesa de teatru pentru copii "Ziua în care a fugit somnul”– în premieră la Cluj-Napoca

Comentarii Facebook