Care sunt cele mai sensibile femei din zodiac

 

Astrologii spun că toate zodiile au sensibilitatea lor, dar patru dintre ele sunt mai speciale.

 

Rac

 

Fără doar și poate, nativele din zodia Rac sunt sensibilele zodiacului. Sunt foarte marcate de tot răul care se întâmplă în jurul loc. De asemenea, femeile Rac devin extrem de sensibile atunci când cineva le pune la îndoială cuvântul sau încearcă să le mintă.

 

Balanță

 

Deși nu oferă această impresie la început, femeile din zodia Balanță sunt foarte sensibile. Suferă mult atunci când gelozia pune stăpânire pe ele, iar atunci când partenerii de cuplu le dau motive de îndoială, aceste native se închid în ele și nu mai vorbesc cu nimeni.

 

Vărsător

 

Femeile născute în zodia Vărsător se numără printre cele mai sensibile dintre toate reprezentantele semnelor zodiacale. Deși de cele mai multe ori vor să lase impresia că nu le pasă de părerea celor din jur, lucrurile stau exact invers. Cu cât se simt mai apropiate de persoana care i-a rănit, cu atât se vor simți mai afectate.

 

Pești

 

Femeile din zodia Pești ar trebui să primească o diplomă la capitolul sensibilitate. Sunt afectate atunci când nu sunt lăsate să își spună părerea și, de asemenea, aceste native sunt firi suspicioase și mereu au impresia că celălalt a vrut să spună cu totul altceva, scrie unica.ro.

Comentarii Facebook