Miercuri 24 Aprilie

Care sunt cele mai infidele zodii?

 

Infidelitatea este o problemă cu care se confruntă multe cupluri, fiind una dintre principalele cauze care dus la separare. 

 

Mai mult barbații si mai putin femeile au, in timp, o usoara predispozitie de a cauta noul sexual si emotional.

  

Care sunt insa zodiile predispuse spre un astfel de comportament:

 

Berbec - Daca ar trebui sa il numim pe cel mai putin loial semn zodiacal, atunci am putea striga in gura mare: Berbec. Usor visatori, cei nascuti sub acest semn astral sunt permanent in cautarea escapadelor, a provocarilor de orice fel.

Prin structura sa, Berbecul este un partener ideal pentru relatiile extraconjugale: pasional, mereu gata sa incerce gustul tentatiilor si, bineinteles dornic sa i se confirme mereu valoarea.

 

Taur - Desi extrem de senzuali, cei nascuti sub semnul zodiacal al Taurului iubesc siguranta unei relatii stabile. Ei sunt exact la polul opus Berbecilor, oferindu-ti garantia fidelitatii lor. In cazurile rare in care au "calcat stramb", Taurii transforma chiar si relatia extraconjugala intr-o relatie stabila, de lunga durata. Ei sunt fidelii zodiacului, prin definitie.

 

Gemenii - Nu degeaba li se spune "Gemeni" – cei ghidati de aceasta energie astrala sunt duali, cu o capacitate inascuta de a iubi mai multe persoane in acelasi timp sa, cel putin, in aceeasi perioada. Carismatici, glumeti, deschisi spre distractii si cu sexualitate debordanta, Gemenii pot fi amantii perfecti.

 

Rac - Desi complicati, cu trairi interioare greu de inteles de catre parteneri, cei nascuti sub semnul zodiacal Rac traiesc pentru a oferi si a primi stabilitate. Asadar, predispusi mai degraba spre fidelitate decat spre infidelitate, sunt extrem de preocupati de conceptul de familie si de ceea ce isi pot extrage din sanul familie – fericire, liniste, siguranta etc.

 

Leu - Nu poti spune cu certitudine in care categorie se incadreaza enigmaticul Leu – poate fi extrem de loial, dar si foarte degajat atunci cand vine vorba de infidelitate. Cei nascuti sub semnul Leului iubesc relatiile de lunga durata si se implica pana la "utlima picatura", dar totodata aleg despartirile imediat cum inteleg ca nu mai exista sanse de salvare. Asadar, Leul poate insela cu usurinta, desi mai degraba alege despartirile decat infidelitatea.

 

Fecioara - Alunecoase in aparente, Fecioarele iubesc stabilitatea si, din principii conservatoare (traditie, familie, siguranta), nu insala. Despre barbatii nascuti sub semnul Fecioara se spune ca sunt rezervati pana spre timizi, nu iubesc cu pasiune sau cu romantism si nici nu isi axeaza viata spre implinirea erotica.

 

Citește mai mult pe one.ro.

Comentarii Facebook