Cântăreață UMILITĂ în direct la Antena 1. Răzvan Simion: Prostia e o boală VIDEO


Cântăreața Lexie Shine a fost invitată, miercuri dimienață, la emisiunea Răzvan și Dani, pentru a-și prezenta cel mai recent videoclip.

Totuși, în cadrul interviului artistei cu Dani Oțil, aflând că piesa este veche de doi ani, iar videoclipul a fost lansat în urmă cu mai bine de o lună, prezentatorul a început să fie ironic cu invitata sa.

Mai mult, la finalul segmentului, Răzvan Simion a avut și el o reacție destul de răutăcioasă.

"Aş vrea să mă cheme Stânjenel, pentru că azi în emisiune am râs şi m-am stânjenit la final. Proastia e o boală. Câtă prostie de află în cap? Pentru boli există vaccinuri! De câte ori aţi fost vaccinaţi în cap? Şi totuşi are cap frumos, se spune în popor ", a spus prezentatorul.

Totuși, în urma emisiunii, artista a reacționat prin intermediul unei postări pe Facebook.

Sincer...singura emisiune tv in care "o dau in bara" la interviu...de ceea ce ti-e frica,nu scapi!!! Atunci cand ai emoții,si iti este frica sa greșești,atunci inevitabilul se întâmpla! Nu sunt "proasta" Razvan Simion-Neatza , bun sau rau...cum o fi invitatul,nu mi se pare frumos sa il jignești in direct! Cât despre dani otil...ma mega inhibi...asta e defectul meu,cand am emoții ma fâstâcesc! Doar la Neatza cu Razvan si Dani am o problema”, a scris Lexie Shine.

Comentarii Facebook