Când se anunță lista cu artiștii invitați la Untold Festival: Acoperă diverse genuri muzicale


Organizatorii Untold Festival anunță că au fost vândute alte 10.000 de bilete în regim early-bird în doar 24 de ore, cu toate că până acum au fost anunțați doar doi artiști care urmează să urce pe scenă.

Toți cei care s-au pre-înregistrat pe site-ul festivalului au primit în seara de miercuri, 14 ianuarie, un email cu o surpriză de proporții. Mult doritele bilete pentru festivalul Untold, unde vor concerta David Guetta, Avicii și mulți alți artiști, s-au pus în vânzare în regim Early-Bird la prețul de 189 lei + taxe eventim. Oferta era limitată la 5000 de abonamente, însă acestea s-au epuizat în trei ore. Decizia organizatorilor a fost de a le suplimenta cu alte 5000 de abonamente, care s-au epuizat în decursul zilei de 15 ianuarie”, anunță organizatorii evenimentului.

Datorită cererii foarte mari, luni, 19 ianuarie, organizatorii festivalului vor mai lansa spre vânzare încă 5000 de abonamente de tip Early-Bird pe website-ul și în rețeaua Eventim, la prețul de 189 de lei + taxe eventim urmând ca după epuizarea acestora să fie lansat un nou preț pentru abonamente.

Primii headlineri anunțați pentru festivalul din aceastră vară sunt celebrii David Guetta și Avicii, anunțul fiind făcut de primarul Emil Boc, chiar în noaptea de Revelion.

Totuși, reprezentanții federației Share promit că vor anunța la sfârșitul acestei luni o nouă listă cu artiști care vor participa la eveniment.

Pre-înregistrările de pe site continuă și oferă posibilitatea doritorilor de a adăuga numele artiștilor pe care își doresc să îi vadă și să îi asculte la Untold Festival. Pe primele două locuri se află cei 2 headlineri anunțați până acum, iar în topul preferințelor celor peste 22 de mii de înscriși se află: Martin Garrix, Passenger, Arctic Monkeys, Ed Sheeran, ATB, Tinie Tempah urmate de alte peste 1800 de propuneri. Organizatorii promit că în 29 ianuarie vor anunța o nouă listă cu artiști care vor participa la festival și care acoperă diverse genuri muzicale, făcând din acest festival unul dedicat publicului larg”, anunță organizatorii Untold Festival.

Untold Festival se va desfășura între 30 iulie – 2 august la Cluj-Napoca și este evenimentul major al Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului. În cadrul festivalului verii vor fi activate mai multe zone ale orașului cu multe activități și peste 10 scene. Organizatorii așteaptă peste 300.000 de participanți în cele 4 zile de festival.

Comentarii Facebook