Călătorii gratuite la Cluj cu ”Vagonul Creativ”. Vezi ce activități vor avea loc



Clujenii vor avea parte, vineri, 12 decembrie, de o “călătorie într-o lume fantastică, fără bilet”, cu Vagonul Creativ, unde se vor găzdui o serie de acţiuni dedicate atât copiilor, cât şi adulţilor.

De la ateliere de reciclare creativă sau de făcut săpun natural, până la o seară de teatru cu poveşti de iarnă, expoziţii, târg de produse sau discuţii despre cultură, toate se petrec în Vagonul Creativ care staţionează în faţa Gării Mici din Cluj-Napoca, anunță reprezentanții CFR Călători.

Acţiunile din Vagonul Creativ au început la ora 11:00 şi se vor derula până la ora 03:00 noaptea, unde artiştii clujeni susţin, gratuit, tot felul de activităţi cum ar fi un atelier de reciclare creativă, atelier de făcut săpun natural sau atelier de rame de fotografie.

Au loc şi o serie de discuţii cum ar fi cea despre “Circulaţia culturii”. Aceasta va fi urmată de retroproiecţii realizate de artiştii Maria Brudaşcă şi Andrei Mărginean, iar apoi de un spectacol interactiv de poezie şi teatru – trei tineri actori au scos din manuale cele mai populare poezii despre iarnă, cărora le-au dat o interpretare modernă. Ziua se va încheia dincolo de miezul nopţii cu două concerte.

Comentarii Facebook