Cadou special de la iepurașul de Paște la Iulius Mall: Un Fiat 500 Cabrio (P)



Clujenii au parte. și în acest an, de surprize speciale de Paște la Iulius Mall. Iepuraşul le va dărui pasionaţilor de shopping nenumărate premii, care să le însenineze Sărbătorile Pascale.

Cel mai norocos va pleca de la cumpărături la volanul unui autoturism Fiat 500 Cabrio.

Primăvara aceasta, îndrăgita destinaţie de cumpărături şi petrecere a timpului liber face o promisiune atrăgătoare – „De Paşte, cine e câştigător primeşte un iepuraş cu motor!”. Campania specială se desfăşoară în perioada 28 martie - 19 aprilie 2014 şi aduce daruri aparte pentru clienţii fideli Iulius Mall.

Toţi cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei de la brandurile lor preferate se pot înscrie la tombolă, prin Centrul Informaţional. Zilnic, prin tragere la sorţi, va fi desemnat câştigătorul unui card cadou în valoare de 100 lei, valabil la magazinul Chic Ville din Iulius Mall, şi unei invitaţii pentru două persoane la spectacolele Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca.

În ultima zi a campaniei vor fi extraşi şi câştigătorii a trei vouchere de cumpărături, fiecare în valoare de 500 de euro, valabile în magazinul Altex din Iulius Mall.

Tot pe 19 aprilie, marele norocos al campaniei va deveni, în urma tragerii la sorţi, proprietarul unui autoturism Fiat 500 Cabrio.

Comentarii Facebook